DEH

DEH

Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2016

Eκδήλωση διαμαρτυρίας κατά την έλευση του υπουργού ενέργειας Π. Σκουρλέτη, έξω από το κτίριο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας

Το ΣΕΕΝ «Εργατική Αλληλεγγύη» καλεί όλο τον εργαζόμενο λαό και τους ανέργους της περιοχής, στην εκδήλωση διαμαρτυρίας κατά την έλευση του υπουργού ενέργειας Π. Σκουρλέτη, έξω από το κτίριο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας. Πέμπτη 3/11/2016 Και ώρα 6.30 μμ.
  • Να διαδηλώσουμε ενάντια στο ξεπούλημα της ΔΕΗ και δημόσιας περιουσίας.
  • Ενάντια στις οδηγίες της κομισιον και της Ε.Ε για κλείσιμο των μονάδων παραγωγής.
  • Ενάντια στα ΝΌΜΕ που χαρίζουν το ηλεκτρικό ρεύμα που παράγει η ΔΕΗ, σε ιδιώτες αρπακτικά κάτω του κόστους και θα αγοράζουν πανάκριβα οι καταναλωτές, οι οποίοι θα δοθούν υποχρεωτικά βορά στα νύχια των ιδιωτών καρχαριών.
  • Να παλέψουμε για την κατάργηση του υπερταμείου ξεπουλήματος της δημόσιας περιουσίας. Την κατάργηση όλων των επιβαρύνσεων στο ηλεκτρικό ρεύμα και στους λογαριασμούς της ΔΕΗ.
Η συμφωνία διεκδικητικού πλαισίου τριών σημείων (παράταση λειτουργίας των μονάδων ,Η μεταφορά του 17% των μετοχών της ΔΕΗ από το ΤΑΙΠΕΔ στο Υπερταμείο μαζί με το υπόλοιπο 34%,την κατάργηση του Τέλους λιγνίτη) του περιφερειάρχη με την ΓΕΝΟΠ και των άλλων σωματείων και με το οποίο συμφωνεί ο υπουργός είναι μια μεγάλη κοροϊδία για μεγάλη κοροϊδία.
Δεν λύνουν κανένα πρόβλημα, στην ουσία παραπλανούν τους εργαζόμενους και καθησυχάζουν τους πολίτες της περιοχής, με σκοπό και συνέπεια να περάσει πιο εύκολα το ξεπούλημα της ΔΕΗ, ο μαρασμός της περιοχής και τα σχέδια ντόπιων και ξένων αρπακτικών.
Όλοι μαζί να ανατρέψουμε τα καταστρεπτικά τους σχέδια
Γραφείο τύπου
Κοζάνη 3/11/16

Δεν υπάρχουν σχόλια: