DEH

DEH

Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2016

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ Δ.Ε.Η. : ΑΓΩΝΙΑ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΦΑΠΑΞ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΤΗΣ Δ.Ε.Η. ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ Η ΕΚΔΟΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ.

C:\Users\user\AppData\Local\Microsoft\Windows\Temporary Internet Files\Content.Word\IMG_0118.jpgΚαρπούς επέφερε η συνάντηση του προεδρείου του Σωματείου Συνταξιούχων ΔΕΗ με τον Υφυπουργό Εργασίας κ. Αναστάσιο Πετρόπουλο. Με την παρουσία του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας κ. Θεόδωρου Καρυπίδη, του Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας κ. Στέφανου Μπύρου, και του Βουλευτή ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ ΠΕ Κοζάνης κ. Θέμη Μουμουλίδη, ο κ. Πετρόπουλος μετά από γόνιμο
διάλογο δεσμεύτηκε στα εξής:
1. Έχουν εξασφαλιστεί όλα τα απαραίτητα κονδύλια για τη χορήγηση των εκκρεμουσών αποφάσεων εφάπαξ βοηθήματος και μέχρι τέλος Δεκεμβρίου θα εκδοθούν οι αποφάσεις των ετών 2013 και 2014.
2. Η αξιοποίηση των υπαρχουσών δομών για την αποδοτικότερη οργάνωση της εργασίας ώστε να διεκπεραιωθούν άμεσα όλες οι εκκρεμείς αποφάσεις καταβολής του εφάπαξ βοηθήματος.
Τέλος, ο Υφυπουργός μετά από πρόσκληση δεσμεύτηκε να παραστεί σε ενημερωτική ημερίδα με θέματα εργασιακά και νέος ασφαλιστικός νόμος, που θα συνδιοργανώσουν από κοινού το Σωματείο Συνταξιούχων ΔΕΗ με την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας..
    ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ    
ΔΗΜΑΚΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ         
Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ       
ΛΟΦΤΣΑΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ                                     

Δεν υπάρχουν σχόλια: