DEH

DEH

Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2016

ΤΡΟΜΕΡΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΗΣ ENERGA – «ΔΙΕΤΑΞΑΝ» ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΕΝΤΙΜΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ;

IMG_2390.JPG

ΕΚΘΕΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΣΑΜΑΡΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΥΠΗΡΕΤΟΥΣΕ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΝ ΨΥΧΑΡΗ!

ΜΕ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ, Ο ΕΝΤΙΜΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΝΟΜΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΠΟΥ ΠΥΡΟΒΟΛΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΓΛΙΤΩΣΕ ΑΠΟ ΘΑΥΜΑ, ΚΑΤΟΝΟΜΑΖΕ ΤΟΝ Α. ΦΛΩΡΟ ΩΣ ΗΘΙΚΟ ΑΥΤΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗΣ ΑΠΟΠΕΙΡΑΣ

Ο ΑΛΒΑΝΟΣ ΦΟΝΙΑΣ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΟΤΙ ΕΚΤΕΛΕΣΕ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΘΑΝΑΤΟΥ ΚΑΤ’ ΕΝΤΟΛΗ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ENERGA – HELLAS POWER ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕ!

Βαρύτατες πλέον οι ευθύνες του παρακράτους Σαμαρά – Στουρνάρα και όχι μόνον «πολιτικές»

 Μιλάμε γι’ αυτό χυδαίο σκάνδαλο, όπου τα καθάρματα πήραν τα λεφτά που προορίζονταν για τα δημόσια ταμεία και τα έβγαλαν στην Ελβετία! Όλα αυτά με το καθεστώς Σαμαρά να τους στηρίζει, και τον Σταύρου Ψυχάρη να δίνει αγώνα για να υπερασπίσει «τα συμφέροντα τους»!

 Από κοντά και η κατηγορούμενη Μαρία Σκλαβάκη, η οποία έκοψε το βραχιόλι εντοπισμού και εξαφανίστηκε.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Καθημερινής» οι αρχές έχουν αρχίσει να συνδέουν την απόπειρα δολοφονίας που έγινε πριν από 2 χρόνια κατά του νομικού εκπροσώπου του κράτους, με το σκάνδαλο της Energa – Hellas Power, ενώ δεν είναι διόλου τυχαίο ότι αυτή την περίοδο κατάφερε να αποδράσει μια εκ των βασικών κατηγορουμένων στην υπόθεση, η οποία βρισκόταν σε κατ’ οίκον περιορισμό με βραχιολάκι.
Σύμφωνα με νεότερα στοιχεία, που παρουσιάζει η εφημερίδα, ο 34χρονος Αλβανός Ολτι Ντούλτσε, που κρατείται για την αιματηρή επίθεση κατά του 62χρονου δικηγόρου, αναγνώρισε στο πρόσωπο βασικού κατηγορουμένου στην υπόθεση Energa-Hellas Power, το άτομο που «παρήγγειλε» τη δολοφονία Αντωνόπουλου, αντί αμοιβής δεκάδων χιλιάδων ευρώ.
Σε δύο συμπληρωματικές απολογίες του ενώπιον του 27ου τακτικού ανακριτή, τη 16η και 22α Νοεμβρίου, ο 34χρονος Αλβανός κρατούμενος ισχυρίστηκε ότι –μαζί με τον επίσης Αλβανό συνεργό του, Αλμπερτ Μπάκο – συνάντησαν τον «εντολέα» τους σε πλατεία της Κηφισιάς, όπου τους ανέθεσε το συμβόλαιο θανάτου. «Ηταν καλοντυμένος και φορούσε κουστούμι» φέρεται να κατέθεσε στον ανακριτή και συμπλήρωσε: «Θα μας έδινε 100.000 ευρώ για να φάμε τον δικηγόρο».
Η ένοπλη επίθεση εναντίον του νομικού εκπροσώπου του ΛΑΓΗΕ (Λειτουργού Αγοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας) και βασικού κατηγόρου των εκπροσώπων των εταιρειών Energa και Hellas Power έγινε στις 7.30 π.μ. της 3ης Νοεμβρίου, στην οδό Φειδίου στην Πεντέλη.
Πάμε όμως να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.
Το περιστατικό που δείχνει ότι πίσω από το σκάνδαλο Energa – Hellas Power κρύβονται περίεργες και θολές διαδρομές είναι η απόπειρα δολοφονίας που έλαβε χώρα στις 3 Νοεμβρίου 2014 κατά του νομικού εκπροσώπου του κράτους.
Όλα έγιναν λίγο πριν τις 8 το πρωί. Σύμφωνα με τον δικηγόρο Γεώργιο Αντωνόπουλο, την ώρα που έβγαινε από το σπίτι του στην οδό Φειδίου 34 στην Πεντέλη, δυο άνδρες του είχαν στήσει καρτέρι.
Ο 62χρονος δικηγόρος έβγαινε από την αυλόπορτα του σπιτιού του κρατώντας τσαντάκι με 30.000 ευρώ, όταν οι δύο άνδρες που του είχαν στήσει ενέδρα, τον απείλησαν προτάσσοντας ο πρώτος ένα πιστόλι με σιγαστήρα και ο δεύτερος ένα καλάσνικοφ. Επειτα από διάλογο λίγων δευτερολέπτων, ο ένας από τους δράστες πυροβόλησε τον δικηγόρο στο πρόσωπο. Η σφαίρα πέρασε την κάτω γνάθο και αφού «διέσχισε» το κεφάλι του βγήκε από την κάτω πλευρά του τραχήλου χωρίς να βλάψει τον προμήκη μυελό για ελάχιστα εκατοστά.
Ο 62χρονος σωριάστηκε αιμόφυρτος στο έδαφος, ενώ οι δράστες άρπαξαν το τσαντάκι με τα χρήματα και διέφυγαν. Στο σημείο της επίθεσης η αστυνομία βρήκε ένα κάλυκα από σφαίρα διαμετρήματος 9 mm και 5 γόπες που στάλθηκαν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, ενώ ελήφθησαν αποτυπώματα από όλη τη γύρω περιοχή. Κίνητρο της επίθεσης εναντίον του δικηγόρου θεωρήθηκε αρχικά η ληστεία. Μάλιστα, η ασφάλεια Βορειοανατολικής Αττικής συνέλαβε ως δράστες δύο ομογενείς από το Καζακστάν, που όμως στην πορεία της ανάκρισης διαπιστώθηκε ότι δεν είχαν σχέση με το περιστατικό.
Ο Αντωνόπουλος, αντίστοιχα, από την πρώτη στιγμή υπέδειξε ως ηθικό αυτουργό της επίθεσης βασικό κατηγορούμενο στο σκάνδαλο Energa – Hellas Power, με τον οποίο αντιδικούσε. Το διάστημα που ακολούθησε, η ΕΛ.ΑΣ. ταυτοποίησε γενετικό αποτύπωμα του –ήδη σεσημασμένου– Ολτι Ντούλτσε, σε σταθερό σημείο έξω από το σπίτι του Αντωνόπουλου. Σε βάρος του ο ανακριτής εξέδωσε ένταλμα σύλληψης, το οποίο παρέμενε ανεκτέλεστο μέχρι τα τέλη του καλοκαιριού.
Την 31η Αυγούστου ο 34χρονος συνελήφθη στα σύνορα Σκοπίων – Βουλγαρίας, ενώ προσπαθούσε να επιστρέψει στην Ελλάδα από την Αλβανία, όπου είχε καταφύγει. Στα μέσα Σεπτεμβρίου εκδόθηκε στη χώρα και στις 29 του ίδιου μηνός οδηγήθηκε ενώπιον του ανακριτή. Στην απολογία του, ενώ αποδεχόταν τη συμμετοχή στην απόπειρα δολοφονίας του δικηγόρου, εμφανιζόταν αναποφάσιστος ως προς το εάν θα αποκάλυπτε ή όχι την ταυτότητα του ηθικού αυτουργού της, αφήνοντας –ενδεχομένως– παράθυρο για συναλλαγή.
«Δεν επιθυμώ σε αυτή τη φάση να πω τίποτα περισσότερο σχετικά με το ποιος μας έβαλε να κάνουμε αυτή την ενέργεια» είχε καταθέσει. Μετά μερικές εβδομάδες και κατόπιν πιθανόν παρασκηνιακών διεργασιών, ο 34χρονος έδωσε νέα συμπληρωματική κατάθεση. Σε αυτή, φέρεται να περιέγραψε με σχετική λεπτομέρεια τη συνάντηση που είχαν με τον εντολέα τους στην Κηφισιά, αυτός και ο συνεργός του Αλμπερτ Μπάκο, πρωταγωνιστής της ένοπλης επίθεσης σε καφέ – μπαρ στο Μικρολίμανο, τον Νοέμβριο του 2014. «Στη συνάντηση ήταν τέσσερα – πέντε άτομα. Ο Μπάκο συνομίλησε με έναν από αυτούς, που φορούσε κουστούμι.
Οι άλλοι ήταν σωματοφύλακές του» κατέθεσε. Μάλιστα, δήλωσε διατεθειμένος να αναγνωρίσει τον άνδρα με το κουστούμι, εάν του επιδεικνυόταν φωτογραφία του.
Πράγματι, έξι μέρες αργότερα ο ανακριτής κάλεσε εκ νέου τον 34χρονο στο γραφείο του και του έδειξε φωτογραφίες ενός από τους βασικούς κατηγορουμένους στο σκάνδαλο Εnerga – Hellas Power. Στις φωτογραφίες ο 34χρονος αναγνώρισε τον άνδρα με το κουστούμι που είχαν συναντήσει στην Κηφισιά. Νομικοί κύκλοι εκφράζουν σοβαρές επιφυλάξεις για τους ισχυρισμούς του 34χρονου Αλβανού και χαρακτηρίζουν τις απολογίες του «κατευθυνόμενες»: «Τα λεγόμενά του αντιβαίνουν τους κανόνες της λογικής» σημειώνουν…

Πληροφορίες από Newsbomb.gr


https://olympia.gr/2016/11/29/%cf%84%cf%81%ce%bf%ce%bc%ce%b5%cf%81%ce%b5%cf%83-%ce%b1%cf%80%ce%bf%ce%ba%ce%b1%ce%bb%cf%85%cf%88%ce%b5%ce%b9%cf%83-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%b7%ce%bd-%cf%83%cf%85%ce%bc%ce%bc%ce%bf%cf%81%ce%b9/

Δεν υπάρχουν σχόλια: