DEH

DEH

Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2016

Σημαντική παρέμβαση του μέλους του ΔΣ της ΔΕΗ ΑΡΗ ΒΑΤΑΛΗ για την λειτουργία των παιδικών σταθμών της ΔΕΗ


Αποτέλεσμα εικόνας για αρης βαταληςΌπως μαθαίνουμε από τον παιδικό σταθμό Πτολεμαίδας με σχετική του ανάρτηση στο διαδίκτυο, τον Ιούνιο η ΔΕΗ Α.Ε. ο ΑΔΜΗΕ και ο ΔΕΔΔΗΕ αγόρασαν 5 καινούρια σχολικά λεωφορεία για τους δυο παιδικούς σταθμούς της ΔΕΗ, Πτολεμαΐδας και του Αμαρουσίου.
Ζητήθηκε κατ εξαίρεση από το υπουργείο μεταφορών, να
έχει δικαίωμα κατοχής ο όμιλος ΔΕΗ σχολικά οχήματα.
Λόγο της γραφειοκρατίας υπήρξε καθυστέρηση στην έκδοση άδειας κυκλοφορίας.

Μετά την παρέμβαση του μέλος του Δ.Σ.τ ης ΔΕΗ κ. Βατάλη Αρη τόσο στην υφυπουργό κ. Χρυσοβελωνη Μ. όσο και στον υπουργό κ.Σπιρτζη Χ., ο γενικός γραμματέας του υπουργείου μεταφορών ενημέρωσε σχετικά τις υπηρεσίες, ότι σήμερα δευτέρα ολοκληρώνετε η διαδικασία έκδοσης άδειας κυκλοφορίας των σχολικών οχημάτων και από εφέτος τα παιδιά των σταθμών θα μεταφέρονται με τα ειδικά λεωφορεία κατάλληλα για την μεταφορά μαθητών προσχολικής ηλικίας.
Γνωρίζοντας όλοι τα προβλήματα που υπήρξαν τα προηγούμενα έτη στην λειτουργία των παιδικών σταθμών της ΔΕΗ και τα όσα γραφειοκρατικά προβάλουν ή σκαρφίζονται κάθε φορά αυτοδιοικητικοί και πολιτικοί κύκλοι στην λειτουργία τους, αξίζουν συγχαρητήρια στον κ. Βατάλη, για την παρέμβαση και την βοήθεια του, η οποία όπως έχουμε πληροφορηθεί δεν ήταν μόνο για τα λεωφορειάκια, αλλά για τον παιδικό σταθμό Πτολεμαΐδας ήταν και προς στην αντιπεριφέρεια της ΠΕ Κοζάνης για την αδειοδότηση του σταθμού.      


Δεν υπάρχουν σχόλια: