DEH

DEH

Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2016

ΚΟΒ ΑΗΣ Αγίου Δημητρίου: Απάντηση στην ψευδή αναφορά του προέδρου της ΓΕΝΟΠ για τον Ριζοσπάστη

Αποτέλεσμα εικόνας για κκε
Στα πλαίσια των περιοδειών τις οποίες πραγματοποιεί αυτές τις μέρες το προεδρείο της ΓΕΝΟΠ στην περιοχή, πραγματοποιήθηκε ενημέρωση στο εστιατόριο του ΑΗΣ Αγίου Δημητρίου την Τετάρτη 12/10/2016.
Κατά της διάρκεια της ενημέρωσης ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ σ.Αδαμίδης στην αναφορά του για την συμφωνία  στην οποία κατέληξε την προηγούμενη βδομάδα η διοίκηση της ΔΕΗ ΑΕ με την «Αλουμίνιον της Ελλάδος» (ΑτΕ) του ομίλου Μυτιληναίου, δενέχασε την ευκαιρία να δημιουργήσει εντυπώσεις στους εργαζόμενους όσον αφορά την στάση των κομμουνιστών στο συγκεκριμένο ζήτημα.
Πιο συγκεκριμένα στην ομιλία του ανέφερε ότι «….ούτε ο Ριζοσπάστης δεν έγραψε για την συμφωνία αυτή….». Η αναφορά του στο όργανο της ΚΕ του ΚΚΕ δεν είναι τυχαία.  Έρχεται σε μια περίοδο που ο εργοδοτικός –κυβερνητικός συνδικαλισμός τον οποίο εκπροσωπεί απαξιώνετε παραπέρα  στους εργαζόμενους  από την στάση του στο ζήτημα της ιδιωτικοποίησης/απελευθέρωσης  της αγοράς ηλεκτρικής ενέργειας στην οποία έχει βάλει πλάτη ποικιλοτρόπως.
Η συγκεκριμένη αναφορά προσπαθεί με ένα σμπάρο να πιάσει πολλά τρυγόνια. Προσπαθεί να καλλιεργήσει παραπάνω το κλίμα απογοήτευσης στους εργαζόμενους στη λογική «ακόμα και οι κομμουνιστές δεν αντιδρούν» τσουβαλιάζοντας μας, να βγάλει λάδι την στάση του εργοδοτικού κυβερνητικού συνδικαλισμού, να αφήσει υπονοούμενα για τη στάση των κομμουνιστών στο συγκεκριμένο ζήτημα.
Όμως δυστυχώς γι’αυτόν η πραγματικότητα είναι διαφορετική. Οι κομμουνιστές διαχρονικά ανάδειξαν το συγκεκριμένο σκάνδαλο από την εποχή της ΠΕΣΙΝΕ, πάλεψαν και παλεύουν για κατάργηση κάθε επιχειρηματικής δραστηριότητας στον κλάδο της ενέργειας.
Όσον αφορά την αναφορά του στο Ριζοσπάστη, στις 8 Οκτώβρη 2016 στη σελίδα 12 υπάρχει αναλυτικό άρθρο με τίτλο  «Ζητούν επιπλέον μειώσεις οι βιομήχανοι……ενώ η κυβέρνηση «δίνει τα ρέστα της» στο κεφάλαιο» που αφορά το συγκεκριμένο ζήτημα με όλες τις πλευρές του.
Παραθέτουμε το συγκεκριμένο άρθρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: