DEH

DEH

Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2016

ΔΑΚΕ/ΕΤΕ – ΔΕΗ ΜΕΓAΛΟΠΟΛΗΣ: «Φωνάζει ο κλέφτης για να φύγει ο νοικοκύρης»

Αποτέλεσμα εικόνας για dake ete
Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,
Για άλλη μια φορά η παράταξη του Ε.Α.Μ.Ε. (πρώην ΠΑΣΚΕ) επενδύει στο φαρισαϊσμό και την υποκρισία κατά την προσφιλή της τακτική, γιατί αλλιώς δεν εξηγείται το γεγονός ότι ψάχνει να βρει άλλοθι για την μη τέλεση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΤΕ-ΔΕΗ στις 12-10-2016, χύνοντας κροκοδείλια δάκρυα και ρίχνοντας  «λάσπη στον ανεμιστήρα», ψάχνει για υπευθύνους, κάνοντας ότι δήθεν κόπτεται  για τα προβλήματα των εργαζομένων και του
ομίλου ΔΕΗ ενώ η ιεράρχηση των θεμάτων άλλο δείχνει, φέρνοντας εκτός ημερήσιας διάταξης θέματα που φανερώνουν το πραγματικό τους ενδιαφέρον όπως:
α) η ένταξη του Σωματείου σε προγράμματα ΕΣΠΑ (θέλοντας να το κάνει ίσως
κερδοσκοπική επιχείρηση),
β) την κατάργηση της φυσικής παρουσίας για τους «εκλεκτούς» (που αυτοί είχαν ψηφίσει με τη Σ.Σ.Ε. 2012 και την είχαν χαρακτηρίσει «ευλογία») και
γ) το «βόλεμα» του συνδικαλιστικού «συνεταίρου» τους στο ψηφοδέλτιο του Ε.Α.Μ.Ε. (εξοφλώντας ίσως γραμμάτια για την υφαρπαγή της ψήφου σας και να μην έχουν τριγμούς στο εσωτερικό τους»), τους λέμε λοιπόν αν θέλουν  τους υπεύθυνους ας κοιταχτούν στον καθρέπτη τους και θα τους έχουν  μπροστά τους.
Επίσης σας ενημερώνουμε ότι η παράταξη της ΔΑΚΕ λειτουργεί με απόλυτα δημοκρατικές διαδικασίες και οι αποφάσεις λαμβάνονται από κοινού και με γνώμονα το συμφέρον  όλων των εργαζομένων και δεν είναι ατομική υπόθεση κανενός, όπως ίσως μπορεί να συμβαίνει στη δική τους παράταξη.
 Καλό λοιπόν το παραμύθι με τον «κακό το λύκο» όμως δεν έχει δράκο και κάθε προσπάθεια διαίρεσης έχει πέσει ήδη στο κενό.
Υ.Γ. Την πρόσθεση και τον πολλαπλασιασμό, ίσως να γνωρίζεται μόνο για τα δικά σας όπως φαίνεται συμφέροντα και όχι για το σύνολο των εργαζομένων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: