DEH

DEH

Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2016

ΔΕΗ - Ληξιπρόθεσμες οφειλές Εξετάζει και νέα παράταση της ρύθμισης


 
 του Χρήστου Κολώνα
 
Το ενδεχόμενο να δοθεί και νέα παράταση στην ευνοϊκή ρύθμιση των 36 δόσεων για την πληρωμή των ληξιπρόθεσμων λογαριασμών ρεύματος, εξετάζει η ΔΕΗ
Σύμφωνα με πληροφορίες του “Business Energy”, η διοίκηση της εταιρίας διαπιστώνει από τα στοιχεία των υπηρεσιών της αυξανόμενη προσέλευση καταναλωτών – πελατών της που επιθυμούν να διευθετήσουν τα χρέη τους και με αυτό το
δεδομένο όπως και με την ανάγκη τόνωσης των εσόδων της δεν αποκλείεται να δώσει και νέα παράταση. Σημειώνεται ότι η τελευταία προθεσμία που είχε ανακοινώσει ήταν η 31η Οκτωβρίου. 
Με την τελευταία ανακοίνωση η ΔΕΗ είχε προχωρήσει και σε αλλαγές στο πρόγραμμα όπως δίνοντας την ευκαιρία ένταξης στη ρύθμιση αυτή και σε όσους τη ζητήσουν όχι αυτοβούλως αλλά μετά από διακοπή της ηλεκτροδότησης λόγω χρέους. Μοναδική προϋπόθεση είναι να μην έχουν προβεί σε αυθαίρετη επανασύνδεση με επέμβαση στο μετρητή τους. 
Τέλος, και εξαντλώντας κάθε περιθώριο καλής θέλησης, σε όσους είχαν κάνει παρέμβαση στο μετρητή τους – εννοείται πλην της περίπτωσης της ρευματοκλοπής- η εταιρία είχε αποφασίσει η επανασύνδεση να γίνεται με προκαταβολή ίση με το 15% της οφειλής και η εξόφληση του υπολοίπου σε 12 δόσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: