DEH

DEH

Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2016

Μ. Σπυράκη: «Η κυβέρνηση πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες της»!

Αποτέλεσμα εικόνας για σπυρακη
Τη δική της εκδοχή έδωσε η Μαρία Σπυράκη , για τις συζητήσεις ανάμεσα σε ΔΝΤ και Γερμανία, λέγοντας πως οι επιπτώσεις θα είναι τεράστιες αν συνεχίσει η κυβέρνηση του κ. Τσίπρα να καθυστερεί το πρόγραμμα και να μην λαμβάνει αποφάσεις.
Ως τέτοιο παράδειγμα έφερε το θέμα των αποκρατικοποιήσεων μιλώντας στο ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης NORTH 98 fm , λέγοντας ότι δεν μπορεί ο κ. Σκουρλέτης να υπογράφει την μία ημέρα την μετάβαση των
μετοχών της ΔΕΗ στο υπερταμείο και την άλλη ημέρα να διαφωνεί για τις αποκρατικοποιήσεις.
«Χάθηκε πολύτιμος χρόνος και για αυτό η κυβέρνηση θα πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες της, σημείωσε ενώ σε ότι αφορά το θέμα της διαπλοκής και της διαφθοράς που συζητούνται στη βουλή σήμερα σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών», είπε ότι η ΝΔ δεν έχει σκελετούς στα ντουλάπια της σε αντίθεση με τον ΣΥΡΙΖΑ που επιχείρησε να ελέγξει τη διαπλοκή βάζοντας άλλους παίκτες.
Σημείωσε ότι η Ν.Δ ως κυβέρνηση θα καταργήσει νομικά τον νόμο Παππά γιατί ηθικά έχει ήδη καταπέσει είπε και πως όταν ο κ. Μητσοτάκης γίνει πρωθυπουργός θα φέρει νέο νόμο που θα επιτρέπει εκείνο τον αριθμό τηλεοράσεων που θα επιτρέπει ολόκληρο το φάσμα του ραδιοτηλεοπτικού τοπίου μέσα απο τη λειτουργία του ΕΣΡ με εύλογο τίμημα στους καναλάρχες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: