DEH

DEH

Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2016

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΕΗ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ


ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΕΗ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ     
Σας παρακαλούμε θερμά να το δημοσιεύσετε για να  βοηθήσετε την περιοχή μας αλλά και εμάς τους ίδιους λίγο πριν την καταστροφή. Συγνώμη για την ένταση αλλά έχουμε οικογένειες και σε λίγο έτσι όπως το πάνε θα πεινάμε.
Στην πρόσφατη πολυδιαφημισμένη  συνάντηση των  τοπικών αρχόντων της Δυτικής Μακεδονίας και των κορυφαίων συνδικαλιστών της ΔΕΗ με τον υπουργό κ. Σκουρλέτη συνέβησαν τα εξής απίθανα :
Δεν έγινε καμμία αναφορά από κανένα για το τεράστιο πρόβλημα της απαγόρευσης που επιβάλλει ο υπουργός στη ΔΕΗ να εισπράττει τις οφειλές των καταναλωτών της. Ο υπουργός επιβάλλει ώστε ο κάθε καταναλωτής να μπορεί να χρωστάει τουλάχιστον 1000 ευρώ χωρίς να επιτρέπεται στη ΔΕΗ να αντιδράσει. Έτσι το χρέος στη ΔΕΗ έφτασε τα τρία δισ. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΕΒΑΙΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ
ΤΗΣ  ΔΕΗ. Το ξέχασαν άραγε ;
Όλα τα υπόλοιπα που συμφωνήθηκαν είτε δεν είναι στη δικαιοδοσία του υπουργού να τα αποφασίσει (π.χ. παράταση λειτουργίας εργοστασίων ΑΗΣ) είτε έχουν αστεία συμβολή στο ζητούμενο (απαλλαγή τέλος λιγνίτη 2 ευρώ ανά μεγαβατώρα δηλαδή 0.002 ευρώ ανα κιλοβατώρα)
Βέβαια υπάρχουν και τα αστεία της υπόθεσης. Ο υπουργός με στυλ Βασιλάκη Καΐλα θρηνεί και προαναγγέλει ακύρωση των αποφάσεων που ο ίδιος συμφώνησε με την τρόικα και που δεν έχουν καμμία αξία. Θα επαναφέρει λέει το 17% της ΔΕΗ  από το ΤΑΙΠΕΔ στο Υπερταμείο. Δεν πιστεύω  ο Υπουργός και οι κορυφαίοι εκπρόσωποι των εργαζομένων  να μη γνωρίζουν ότι το ΤΑΙΠΕΔ ανήκει στο Υπερταμείο.
ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΑΝΟΧΗ ΤΗΣ ΓΕΝΟΠ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΧΕΤΟΣΥΝΗ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΟΔΗΓΕΙ ΤΗΝ ΔΕΗ ΣΕ ΒΕΒΑΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΘΑΝΑΤΟ. ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΗΘΗΚΑΝ ΣΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΣΤΕΙΑ. Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΟΥ ΕΝΩ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΟ ΓΚΡΕΜΟ ΟΙ ΕΠΙΒΑΤΕΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ  ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ ΣΤΑΘΜΟ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ.
ΚΑΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΩΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΝΕΡΩΝ ΘΡΗΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΔΕΗ ΠΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ. «ΠΟΝΑΕΙ ΑΛΛΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ» .ΑΥΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΕΠΙΒΑΡΥΝΕΤΑΙ Η ΔΕΗ ΜΕ 300 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΝΟΜΑΝΕ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΠΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΑΝ ΤΑ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ. ΑΥΤΟΣ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ ΤΑ ΝΟΜΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΓΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΗΣ ΔΕΗ. ΕΤΣΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΔΕΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ;;;;;
ΚΥΡΙΟΙ ΑΡΧΙΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΤΕ ΕΞΥΠΝΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΟΣΟ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ ΠΛΕΟΝ ΟΤΙ ΑΠΛΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΕ ΣΥΓΧΥΣΗ ΩΣΤΕ ΚΑΙ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΝΑ ΟΔΗΓΗΘΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΣΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΔΩΣΕΤΕ ΑΛΛΟΥ ΤΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.
ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΣΑΣ ΤΟΣΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ.
Πάντως καλά κάνατε και τον καλέσατε στην περιοχή να φορέσει και τη χλαμύδα του Νέρωνα και να τον στήσετε σε κανένα παρατηρητήριο στα ορυχεία να θρηνήσει για την καταστροφή. Και σεις γονυπετείς γύρω του να τον ικετεύετε και να τον δοξάζετε. Βέβαια πρέπει να εξηγήσετε το οξύμωρο ο πρωθυπουργός να θεωρείται «ανεπιθύμητο πρόσωπο» από τους ίδιους (δηλαδή εσάς) που ενθέρμως προσκαλείτε τον υπουργό του που παίρνει τις αποφάσεις για τις οποίες εναντιώνεστε στον πρώτο.
Και κάτι τελευταίο. Η διοίκηση της ΔΕΗ είναι τόσο απασχολημένη που δεν προλαβαίνει να πάρει θέση; Κατανοητή  η κοματική και κυβερνητική πειθαρχία συνάδελφε Παναγιωτάκη αλλά ΕΛΕΟΣ. Εδώ πάμε σε βέβαιη καταστροφή αν δεν υπάρξει αντίδραση στις μεθοδεύσεις του υπουργείου. Και στο λέμε γιατί πιστεύουμε  ότι είσαι (;;;) πριν και πάνω από όλα ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ.

http://www.eordaialive.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: