DEH

DEH

Σάββατο 22 Ιουλίου 2017

«Πυρά» της ΓΣΕΕ προς τη διοίκηση της ΔΕΗ

Αποτέλεσμα εικόνας για Σε καταγγελίες για διώξεις στη ΔΕΗ προχώρησε η ΓΣΕΕ και επικεντρώνει την κριτική της στη διοίκησηΣε καταγγελίες για διώξεις στη ΔΕΗ προχώρησε η ΓΣΕΕ και επικεντρώνει την κριτική της στη διοίκηση της επιχείρησης.
Η ΓΣΕΕ σε ανακοίνωσή της «καταγγέλλει τις απαράδεκτες πρακτικές της Διοίκησης της ΔΕΗ, που αντί να υπερασπίσει όπως θα έπρεπε τα συμφέροντα της επιχείρησης και κατ΄επέκταση του συνόλου των καταναλωτών, επιδίδεται σε διώξεις εργαζομένων και συνδικαλιστικών στελεχών.
Μετά τις απολύσεις, τις οποίες βάφτισε «υποχρεωτικές αποχωρήσεις», τώρα επιτίθεται και στα δημοκρατικά δικαιώματα των εργαζομένων, προχωρώντας σε εξοντωτικές μετακινήσεις υπαλλήλων και συνδικαλιστικών στελεχών. Καταργεί μάλιστα θέσεις εργασίας, με ανύπαρκτα οργανογράμματα και χωρίς καμία μελέτη».
Τέλος, η συνομοσπονδία τονίζει πως: «Ο στόχος, που είναι η διάλυση των εργασιακών σχέσεων και η φίμωση της συλλογικής εκπροσώπησης ώστε να υλοποιηθεί το ξεπούλημα της δημόσιας υπηρεσίας, είναι εμφανής και ξεκάθαρος και πρέπει να σταματήσει εδώ και τώρα.
Σε αντίθετη περίπτωση η αντίδραση θα είναι άμεση και δυναμική».

Δεν υπάρχουν σχόλια: