DEH

DEH

Τετάρτη 26 Ιουλίου 2017

ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ: Άνανδρη επίθεση εναντίον τεχνικού του ΔΕΔΔΗΕ στη Σύρο

Καταδικάζουμε την απρόκλητη και άνανδρη επίθεση που δέχθηκε ο συνάδελφος τεχνικός του ΔΕΔΔΗΕ στη Σύρο όταν πήγε να εκτελέσει εντολή αποκοπής λόγω οφειλών.
Η παραδειγματική τιμωρία του θερμοκέφαλου, που ξυλοκόπησε τον τεχνικό του ΔΕΔΔΗΕ είναι η άμεση υποχρέωση της πολιτείας. Παράλληλα, η λήψη όλων των απαραίτητων μέτρων από την εταιρία είναι η εύλογη και καθολική απαίτηση των εργαζομένων στον Όμιλο ΔΕΗ.
Ο ξυλοδαρμός του συναδέλφου στη Σύρο είναι ένα γεγονός που προβληματίζει έντονα τους εργαζόμενους στο ΔΕΔΔΗΕ και συνολικά στον Όμιλο ΔΕΗ οι οποίοι εργάζονται με αυταπάρνηση και επαγγελματισμό για την αντιμετώπιση των εκτάκτων αναγκών σε όλη την επικράτεια και πάντοτε βρίσκονται στο πλευρό των καταναλωτών , πρόθυμοι να τους εξυπηρετήσουν.
Ανεξάρτητα από την άμεση αντίδραση με την υποβολή μήνυσης (την οποία χαιρετίζει η ΓΕΝΟΠ ) από το Διευθυντή Περιοχής κ.Μ.Κ., το γεγονός αυτό πρέπει να κινητοποιήσει τη διοίκηση του ΔΕΔΔΗΕ ώστε οι εργαζόμενοι να εκτελούν τα καθήκοντά τους με ασφάλεια και χωρίς κίνδυνο και αυτό είναι μια βασική υποχρέωση της εταιρίας απέναντι στο προσωπικό της.
Η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ βρίσκεται στο πλευρό του συναδέλφου Γ. Β. , του εύχεται περαστικά και δηλώνει ότι θα αξιοποιήσει κάθε δυνατότητα που υπάρχει ώστε οι συνάδελφοί μας να προστατεύονται και να μην κινδυνεύουν σε ανάλογες περιπτώσεις.
Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια: