DEH

DEH

Τρίτη 6 Ιουνίου 2017

Παπαδημούλης κατά ΓΕΝΟΠ για το κλίμα: Συνδικαλιστικός αναχρονισμός, συντεχνιασμός και συνωμοσιολογία

Παπαδημούλης κατά ΓΕΝΟΠ για το κλίμα: Συνδικαλιστικός αναχρονισμός, συντεχνιασμός και συνωμοσιολογία Ο επικεφαλής των ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλει την ανακοίνωση των συνδικαλιστών της ΔΕΗ
Με την ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ τα έβαλε ο επικεφαλής των ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης, με αφορμή την ανακοίνωση του συνδικαλιστικού οργάνου της ΔΕΗ για την κλιματική αλλαγή, στην οποία αναφερόταν ως «κατασκεύασμα».

«Συνδικαλιστικός αναχρονισμός, συντεχνιασμός και συνωμοσιολογία», σχολιάζει μέσω του λογαριασμού του στο Twitter ο κύριος Παπαδημούλης, που επίσης αναφέρει πως η κίνηση του προέδρου των ΗΠΑ να αποσύρει την χώρα από την Συμφωνία του Παρισιού κατά της Κλιματικής Αλλαγής είναι «νάρκη».

«Παγκόσμια μέρα προστασίας του περιβάλλοντος σήμερα. Η συμφωνία του Παρισιού κατά της κλιματικής αλλαγής θα προχωρήσει, παρά την νάρκη Τραμπ. 
Η ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ θεωρεί "μύθο" κ "συνωμοσία των Κινέζων" την κλιματική αλλαγή! Συνδικαλιστικός αναχρονισμός, συντεχνιασμός και συνωμοσιολογία», έγραψε ο κύριος Παπαδημούλης.






Σε ανακοίνωσή της η ΓΕΝΟΠ – ΔΕΗ αναφέρεται στην κλιματική αλλαγή ως «κινεζική συνωμοσία» και «δημιούργημα των συμφερόντων» που οραματίζονται το τέλος των ορυκτών καυσίμων και αναρωτιέται εάν η αποχώρηση των ΗΠΑ από την συμφωνία των Παρισίων, ξεσκεπάζει το «κατασκεύασμα» που λέγεται «κλιματική αλλαγή».

Δεν υπάρχουν σχόλια: