DEH

DEH

Παρασκευή 9 Ιουνίου 2017

Συγκροτείται σε σώμα το Δ.Σ. της ΓΕΝΟΠ – Αναμένεται να επανεκλεγούν πρόεδρος ο Γ. Αδαμίδης και Γ.Γ. ο Α. Καρράς

Αποτέλεσμα εικόνας για γενοπ
Την Παρασκευή 16 Ιουνίου πρόκειται να συγκροτηθεί σε σώμα το νέο 31μελές διοικητικό συμβούλιο της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ, το οποίο εκλέχτηκε από το 38ο συνέδριο της ομοσπονδίας, που πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα στην Πτολεμαΐδα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γιώργος Αδαμίδης αναμένεται να επανεκλεγεί στη θέση του προέδρου της ομοσπονδίας, οπότε θα έχει τα ηνία της μεγάλης συνδικαλιστικής οργάνωσης στον τομέα της ενέργειας, αφού ο συνδυασμός ΕΑΜΕ-Συνεργαζόμενοι του οποίου ηγήθηκε, ήρθε πρώτος με 87 ψήφους και 13 έδρες.
Στη θέση του γενικού γραμματέα πρόκειται να επανεκλεγεί ο πρόεδρος της ΔΑΚΕ/ΓΕΝΟΠ, Αντώνης Καρράς, αφού η ΔΑΚΕ ήρθε δεύτερη με 75 ψήφους και 11 έδρες.
Στη θέση του Α΄ αντιπροέδρου αναμένεται να είναι ο Ηλίας Μαστορολέων από την Αγωνιστική Συνεργασία (ΠΑΜΕ), η οποία με 14 ψήφους και δύο έδρες ήρθε τρίτη δύναμη.
Τη θέση του ταμία διεκδικούν μία εκ των παρατάξεων Ανεξάρτητο Ενωτικό Ψηφοδέλτιο (Γιώργος Μπίντζας) και Ενότητα (Διονύσης Στασινόπουλος – διάσπαση ΔΑΚΕ), οι οποίες ισοψήφισαν με 12 ψήφους και 2 έδρες η κάθε μία. Υπενθυμίζεται ότι 1 έδρα βγάζει η προσκείμενη στην ΛΑΕ ΕΠΑΔ–Αγωνιστική Ενότητα (Σαράντος Αλεξανδρής) με 6 ψήφους, ενώ η προσκείμενη στους ΑΝΕΛ Ανεξάρτητη Κίνηση, προερχόμενη από το σωματείο Λυγκιστίς, έλαβε 5 ψήφους και δεν βγάζει έδρα.
Οι παραπάνω θέσεις πρόκειται να κατανεμηθούν με βάση την αρχή του αναλογικού προεδρείου, όπως έχουν συμφωνήσει μεταξύ τους οι παρατάξεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: