DEH

DEH

Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2016

«Σσσσσσ…. μην θορυβείτε. Ενοχλείτε τον σκηνοθέτη»-H απάντηση του Γ. Αδαμίδη στα σχόλια του Θ. Μουμουλίδη

giorgos adamidhs
Από ότι φαίνεται ο «θόρυβος» που προκαλούν αυτοί που μάχονται και αγωνιούν για ζητήματα που σχετίζονται με το μέλλον όχι απλά ενός τόπου και μόνο αλλά με πολλά πολλά περισσότερα, έχει τελείως αποσυντονίσει τον κ. Μουμουλίδη με αποτέλεσμα να χάσει τη σειρά των πραγμάτων.
Ένα γεγονός που φαίνεται ολοκάθαρα από το σχολιασμό του επί δηλώσεών μου (στην ΕΡΑ Κοζάνης) σχετικά με την πώληση του ΑΔΜΗΕ.
Καταρχάς ο κ. Μουμουλίδης θα πρέπει, κληθείς να σχολιάσει πράγματα, πρώτα να ακούει σωστά αυτά επί των οποίων
καλείτε να τοποθετηθεί και έπειτα να το κάνει. Βέβαια το να ακούει κάποιος σωστά σημαίνει ότι είναι γνώστης του θέματος και μπορεί να κατανοεί την κάθε διάσταση που μπορεί να του δοθεί.
Στο σημείο αυτό μάλλον ο κ. Μουμουλίδης έχει το ακαταλόγιστο καθότι έχει παντελή άγνοια επί των ενεργειακών θεμάτων.
Το γεγονός ότι ο κ. Μουμουλίδης έλκει την καταγωγή του από την Πτολεμαΐδα και διορίστηκε Βουλευτής από το κόμμα του σε μία Περιφέρεια με την οποία δεν είχε ποτέ καμία σχέση και επαφή, δεν του δίδει το δικαίωμα ούτε να κρίνει συμπεριφορές και ενέργειες ανθρώπων που όπως μάλιστα λέει ο ίδιος δεν γνωρίζει, αλλά ούτε και του δίνουν το δικαίωμα να παραπλανεί μέσα από την άγνοια που τον διακατέχει.
Σε ότι έχει να κάνει με τις δηλώσεις μου και την ανησυχία που εξέφρασα (μία ανησυχία η οποία μεταφράζεται στον σκληρό αγώνα που δίνει τα τελευταία χρόνια το Συνδικαλιστικό Κίνημα προκειμένου να αποτρέψει τον ακρωτηριασμό και το ξεπούλημα της ΔΕΗ), έχει να κάνει με τις επιπτώσεις που θα επιφέρει στη ΔΕΗ ενδεχόμενη πώληση του ΑΔΜΗΕ, του αιμοδότη της ΔΕΗ και αν ο κ. Μουμουλίδης έχει τη διάθεση να μιλήσει για τα ενεργειακά, τότε ως Βουλευτής οφείλει να δώσει στον λαό της Δυτικής Μακεδονίας και στους Έλληνες πολίτες μία ξεκάθαρη απάντηση επί αυτού ακριβώς του θέματος και όχι να «διαμορφώνει τη κοινή γνώμη κατά το δοκούν».
Καλό θα ήταν, τέλος, ο κ. Μουμουλίδης να ξεχωρίσει το γεγονός ότι η ιστορία της ΔΕΗ και τα όσα παίζονται εις βάρος της τα τελευταία χρόνια, δεν είναι ταινία της οποίας το σενάριο το αλλάζουμε και το προσαρμόζουμε ανάλογα με τις διαθέσεις μας. Είναι η πραγματικότητα την οποία, ως εργαζόμενοι στη ΔΕΗ, ως συνδικαλιστές και ως Έλληνες πολίτες, βιώνουμε καθημερινά και μάλιστα με τον πιο σκληρό τρόπο. Γι’ αυτό κ. Σκηνοθέτα, συγχωρέστε αν κάναμε λίγο θόρυβο παραπάνω και σας βγάλαμε από τη γαλήνη του λήθαργού σας.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΔΑΜΙΔΗΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: