DEH

DEH

Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2016

Π Ε Π / ∆ Ε Η

Αποτέλεσμα εικόνας για πεπ δεη 
Συνάδελφοι, συναδέλφισσες,

Στη μετά 3ου μνημονίου εποχή, διανύουμε πολιτικές ολισθηρές, απίθανες, αντεργατικές, πολιτικές κωλοτούμπας και ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΩΝ.

«Η ∆ΕΗ του μέλλοντος θα είναι πολύ διαφορετική από σήμερα».

∆ήλωση του Προέδρου και ∆ιευθύνοντος Συμβούλου της ∆ΕΗ Α.Ε.( Πέμπτη 18-2-16). Και «πριν αλέκτωρ λαλήσει τρις»
κατανοήσαμε τι εννοεί:

ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ στη ∆ΕΗ Ανανεώσιμες, θυγατρική 100% της ∆ΕΗ που ο Πρόεδρος, είναι ο Πρόεδρος και ∆ιευθύνωνΣύμβουλος της ∆ΕΗ Α.Ε..

Την ΑΝΤεργατική, ΑΝΤικοινωνική & ΑΝΤεθνική πολιτική που εφαρμόζεται, μεσυντεταγμένο σχεδιασμό, από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και τουςκομματικούς της επιτηρητές.

∆ιαλύουν τις εργασιακές σχέσεις, ροκανίζουν τις ΣΣΕ, καθιστούν τονΚΚΠ/∆ΕΗ ιστορική αναφορά.

Αν στα παραπάνω προστεθούν και οι ΑΟΖ ( Ανεξάρτητες Οικονομικές Ζώνες) που επιθυμούν να εγκαταστήσουν οι ∆ΑΝΕΙΣΤΕΣ μας, τότε είναι κατανοητό γιατίπρέπει να υπάρχουν ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ στη ∆ΕΗ.

Στη ∆ΕΗ (∆ΕΚΟ), που η εργασιακή κουλτούρα αποτελεί φάρο και σύμβολοεφαρμογής της εργασιακής νομοθεσίας και συνδικαλιστικής δράσης, θέλουν νατσακίσουν και το τελευταίο προπύργιο αντίστασης.

Να σταματήσουν ΤΩΡΑ το έκτρωμα των ατομικών συμβάσεων.

Αν θέλουν να δουν τις συνέπειές αυτών των συμβάσεων και όλων τωνελαστικών μορφών εργασίας, ας κοιτάξουν προς το προσωπικό τωνεργολάβων.

∆εν αποτελεί πολιτική ισονομίας & ισοπολιτείας η ισοπέδωση ΟΛΩΝ, ησυμπίεση των προσδοκιών προς τα κάτω.

Καλούμε την κυβέρνηση και τους διοικούντες της Επιχείρησης να τοξανασκεφτούν και να πάρουν πίσω την απόφασή τους για τις ατομικέςσυμβάσεις εργασίας.

Η ανακοίνωση αυτή, σύμφωνα με τις δημόσιες τοποθετήσεις των κυβερνόντωνείναι προς όφελός τους, επιχείρημα ενάντια στους «ΘΕΣΜΟΥΣ». Συνεπώς τουςκαλούμε στις επόμενες δράσεις μας, για να σταματήσουμε τους «άλλους», τουςκακούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: