DEH

DEH

Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2016

Να τελειώνουμε επιτέλους, με τη ΔΕΗ!


Να τελειώνουμε, επιτέλους, σ’ αυτό το νησί με το απύθμενο θράσος της ΔΕΗ και με την εκτός παντός συναγωνισμού ανευθυνότητά της.
Κάποιοι πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να στείλουν στο σπίτι τους όλο αυτό το τσούρμο των ανίκανων
και δυναστών των καταναλωτών.
Γιατί δεν πρέπει να έχουν προηγούμενο και μάλιστα σε παγκόσμιο επίπεδο οι καθημερινές διακοπές ρεύματος που καταστρέφουν μηχανήματα και τινάζουν στον αέρα νοικοκυριά και επιχειρήσεις.
Εχουν υπερβεί ΟΛΟΙ και τα πιο ακραία όρια ανοχής, κρυπτόμενοι πίσω από το γελοίο επιχείρημα της… ανωτέρας


βίας, για να κρύβουν συνεχώς και αδιαλείπτως την ανεπάρκεια και ανευθυνότητά τους κάτω από το χαλί.
Βρέχει, γίνονται διακοπές. Εχει ζέστη, φουντώνουν οι διακοπές. Φυσάει αεράκι, στο σκοτάδι το νησί. Δεν φυσάει αεράκι, φταίει η… άπνοια.
Αν υπήρχε και λειτουργούσε στοιχειωδώς κράτος σ’ αυτό το νησί κάποιοι θα είχαν πάει προ πολλού στο σπιτάκι τους και κάποιοι άλλοι θα είχαν καθίσει στο σκαμνί.
Δεν ξέρουμε πραγματικά, τι άλλο πρέπει να συμβεί για να λογοδοτήσουν οι υπεύθυνοι, όποιοι κι αν είναι αυτοί. Γιατί καθίσταται ηλίου φαεινότερον ότι όλα οφείλονται στην έλλειψη συντήρησης και στην χείριστη οργάνωση.
Οι καταναλωτές είναι συνεχώς όμηροι της ανευθυνότητας της ΔΕΗ και αναζητούν εις μάτην, κάποιον «αρμόδιο» σ’ αυτό το νησί για να βάλει τάξη και να θέσει τέρμα στην ασυδοσία αυτή.
Ιδιαιτέρως οι κάτοικοι των οδών Θεμ. Σοφούλη – Διαγοριδών, ζουν καθημερινά σχεδόν πραγματικά δράματα. Και αν… τολμήσουν να ρωτήσουν για τα αίτια, τους στέλλουν από τον Αννα στον Καϊάφα. Κανένας δεν είναι αρμόδιος, ούτε και γνωρίζει ποιος είναι. Είναι ζούγκλα η ΔΕΗ και αναζητείται θηριοδαμαστής.
Να ιδιωτικοποιηθεί για να ησυχάσουμε όλοι μια για πάντα.
Οπως συνέβη και με τον ΟΤΕ και όλα κυλάνε έκτοτε ρολόι και με τις επενδύσεις να γράφουν πραγματική ιστορία.



 Πηγή:
www.dimokratiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: