DEH

DEH

Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016

Στην δημοσιότητα οι λίστες της κρατικής διαφήμισης της ΔΕΗ και της ΕΥΔΑΠ

Βeakfast at Tiffany’s, ετοιμάζεται να απολαύσει ο Αλέξης Τσίπρας όταν θα έχει ξεμπερδέψει με τους πολυδανεισμένους μηντιάρχες. Την ίδια στιγμή το ΒΗΜΑ με άρθρο του Τάκιτου δίνει τα ποσά των δανείων που χρωστάνε τα μεγαλύτερα συγκροτήματα τύπου στις τράπεζες. Το μεταφέρουμε αυτούσιο:Τα δάνεια του ΔΟΛ και των θυγατρικών του, ύψους 189,5 εκατ. ευρώ έναντι 165 εκατ. ευρώ, 157 εκατ. ευρώ, 143 εκατ. ευρώ και 104 εκατ. ευρώ των αμέσως επομένων σε ύψος δανεισμού επιχειρήσεων Τύπου.
Σ΄αυτό το σημείο καλούμε  την ΕΥΔΑΠ και τη ΔΕΗ (που έχουν αντίστοιχα το μονοπώλιο του νερού και του ρεύματος) να δώσουν στην δημοσιότητα τις λίστες με τα ποσά που μοίρασαν εν μέσω κρίσης (από το 2010 έως σήμερα) στα ΜΜΕ. Να δούμε ποιοι πήραν και πόσα.
Μέσα από τις συγκεκριμένες λίστες θα γίνει φανερό το μέγεθος του εκμαυλισμού. Ο Τσίπρας και ο Παππάς έχουν κάθε λόγο να δώσουν τα στοιχεία στην δημοσιότητα. Οσο για τους φερόμενους ως εκβιαστές Μαυρίκο και Μουσσά ήταν υπάλληλοι του κράτους. Ο Μαυρίκος διετέλεσε μάλιστα και πρόεδρος Νοσοκομείου.
Πως λοιπόν να μην χαίρεται ο Τσίπρας καθώς παρά τις επιθέσεις που δέχεται αισθάνεται ότι κρατάει το μαχαίρι και το πεπόνι.
Εκμεταλλευόμενος τον ανοιξιάτικο καιρό και τις υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες, ο πρωθυπουργός απόλαυσε έναν μικρό περίπατο, προτού επιστρέψει στο Μέγαρο Μαξίμου, γράφει το Newpost.

Πηγή http://kourdistoportocali.com/news-desk/breakfast-tiffanys-gia-ton-alexi/

Δεν υπάρχουν σχόλια: