DEH

DEH

Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016

Ευχαριστήριο του Σωματείου ΔΕΗ “Η Ένωση” για τη συμμετοχή των μελών στις εκλογικές διαδικασίες

enosiΣε μια δύσκολη περίοδο  παρατεταμένης αμφισβήτησης και υπονόμευσης των κατακτήσεων και δικαιωμάτων των εργαζομένων, σε πείσμα των καιρών, αλλά και σε πείσμα όσων επενδύουν στην απαξίωση και την απομαζικοποίηση του συνδικαλιστικού κινήματος, το Σωματείο Εργαζομένων ΔΕΗ Η «ΕΝΩΣΗ», πραγματοποίησε τις εκλογές του στις 26, 27 και 28  Ιανουαρίου 2016.
Η προσέλευση των εργαζόμενων ήταν αθρόα και  μαζική, γεγονός που μας χαροποίησε, μας έδωσε δυνάμεις,  αλλά και μας γέμισε ευθύνες.
Το Σωματείο Εργαζομένων ΔΕΗ  Η «ΕΝΩΣΗ» τιμώντας το ρόλο και την ευθύνη έναντι των  πολυάριθμων μελών που εκπροσωπεί, δεσμεύεται ότι,  χωρίς έπαρση και τυμπανοκρουσίες, αλλά με σοβαρότητα, συνέπεια και  με επιμονή, θα αγωνίζεται, θα  αναδεικνύει τα προβλήματα,  θα βάζει στόχους, θα  διεκδικεί και  θα θέτει τις βάσεις για την οριστική επίλυση τους.
 Προσπερνάμε  τις «Κασσάνδρες» και αποδεικνύουμε με πράξεις ότι,  το Σωματείο Εργαζομένων ΔΕΗ  Η «ΕΝΩΣΗ» ήταν, είναι και θα παραμένει, ΘΕΣΜΟΣ προσηλωμένος στις αρχές και τις αξίες του κινήματος.
Η συσπείρωση, η ενότητα και  η ενεργή παρουσία όλων μας μέσα από το Σωματείο, αποτελεί το πιο αισιόδοξο και ελπιδοφόρο μήνυμα, αλλά και την πιο μεγάλη παρακαταθήκη, για τους αγώνες που έρχονται ενάντια στον κατακερματισμό της επιχείρησης και τη περαιτέρω απορρύθμιση των ασφαλιστικών και εργασιακών δικαιωμάτων.
Ευχαριστούμε όλες τις συναδέλφισσες και όλους τους συναδέλφους για την συμμετοχή τους στις εκλογικές διαδικασίες της «ΕΝΩΣΗΣ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: