DEH

DEH

Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΚΑΙ Η ΓΕΝΟΠ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΤΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ





ΓΕΝ.Ο.Π/Δ.Ε.Η - Κ.Η.Ε :Πτολεμαϊδα V όλο και πιο κοντάστην υπογραφή σύμβασης
Συναδέλφισσες, φοι
Χωρίς να αναφέρουμε λεπτομέρειες όπως όλα δείχνουν το πρόβλημα χρηματοδότησης της κατασκευής της μονάδας ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ V ξεπερνιέται, γι΄αυτό και με σημερινή απόφαση του, το Δ.Σ της ΔΕΗ ΑΕ εξουσιοδότησε τον Πρόεδρο & Διευθύνοντα Σύμβουλο να ενημερώσει την βουλή των Ελλήνων όπως άλλωστε προβλέπεται.
Τις επόμενες μέρες αναμένεται η υπογραφή της σύμβασης. 


Με βάση αυτά και χωρίς να εφησυχάσουμε ούτε στιγμή μέχρι την υπογραφή της σύμβασης, δηλώνουμε την ικανοποίησή μας για το ξεπέρασμα των οικονομικών εμποδίων κατασκευής της μονάδας ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ V.
Μιας υπερσύγχρονης μονάδας, αντιρρυπαντικής τεχνολογίας που θα ενισχύσει το ενεργειακό χαρτοφυλάκιο της ΔΕΗ.
Μιας μονάδας που τόσα έχει να προσφέρει στο ενεργειακό ισοζύγιο, στην ασφάλεια ενεργειακού εφοδιασμού και πάνω απ΄όλα στην πολύπαθη περιοχή των Ν. Κοζάνης και Φλώρινας.



"Σπάρτακος":Ξεμπλοκάρει η μονάδα «Πτολεμαϊδα V». Προς υπογραφή η σύμβαση
Το δρόμο προς… τη Βουλή των Ελλήνων παίρνει το θέμα της μονάδας «Πτολεμαΐδα V» καθώς στο σημερινό Διοικητικό Συμβούλιο της Επιχείρησης ο Πρόεδρός της Αρθούρος Ζερβός εξουσιοδοτήθηκε να ενημερώσει –ως οφείλει- το σώμα της Βουλής των Ελλήνων για την εξέλιξη στο θέμα που έχει να κάνει με την μεγαλύτερη επένδυση/αναπτυξιακό έργο της χώρας.

Μετά από το πέρας ετών και τα πολλά εμπόδια που συνάντησε το ζήτημα της κατασκευής της μονάδας, η χρηματοδότησή της –μετά τη σημερινή διαδικασία- φαίνεται να ξεμπλοκάρει. Αξίζει να σημειωθεί ότι όλα αυτά τα χρόνια ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ βρισκόταν πάντα στην πρώτη γραμμή σε μία προσπάθεια να ξεπεραστούν τα εμπόδια και να διασφαλιστούν τα αυτονόητα για την κατασκευή μίας μονάδας που έχει συνδέσει την κατασκευή της με την αναπτυξιακή προοπτική της περιοχής. 
Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ χαιρετίζει την σημερινή απόφαση του Δ.Σ της ΔΕΗ και αναμένει εντός του επόμενου χρονικού διαστήματος τις εξελίξεις από την διαδικασία της ενημέρωσης που θα κάνει ο Πρόεδρος στη Βουλή. 


Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ θα παρακολουθεί από κοντά τεκταινόμενα και θα μεταφέρει τα νεώτερα με Δελτία του.



«ΕΝΩΣΗ»: Θετική εξέλιξη για την Πτολεμαϊδα V Λιγνιτική Μονάδα
Συναδέλφισσες-οι..Σε θετικό δρόμο βρίσκετε η χρηματοδότηση για την κατασκευή της Μονάδας Πτολεμαΐδα V.Το Σωματείο Εργαζομένων ΔΕΗ Η «ΕΝΩΣΗ», χαιρετίζει την σημερινή απόφαση του Δ.Σ της ΔΕΗ Α.Ε

Το Σωματείο Εργαζομένων ΔΕΗ Η «ΕΝΩΣΗ», χαιρετίζει την σημερινή απόφαση του Δ.Σ της ΔΕΗ Α.Ε που με την απόφαση του, εξουσιοδοτεί τον Πρόεδρο & Διευθύνοντα Σύμβουλό της ΔΕΗ Α.Ε, να ενημερώσει την βουλή των Ελλήνων όπως άλλωστε προβλέπεται, σχετικά με την πορεία της μονάδας Πτολεμαΐδα V και την χρηματοδότησή της.


Είναι απολύτως βέβαιο ότι, η Πτολεμαΐδα V, μία υπερσύχρονη λιγνιτική μονάδα αντιρρυπαντικής τεχνολογίας επιβάλετε να γίνει διότι, το δικαιούται η περιοχή που τόσα πολλά έχει προσφέρει στην Εθνική και Τοπική οικονομία και το κυριότερο ενισχύει την ενεργειακή αυτονομία της χώρας μας, ειδικά στην κρίσιμη κατάσταση που βρίσκετε σήμερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: