DEH

DEH

Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

ΑΛΙΕΥΣΗΜΑ: Πότε η ΓΕΝΟΠ θα βάλει φρένο?

Όσον αφορά αυτή την νέα κράτηση του 1% με αναδρομική εφαρμογή!!! αυτό έχει ξεπεράσει κάθε όριο ανεκτικότητας του κόσμου, με ποιο δικαίωμα έρχονται όχι μετά από ένα χρόνο αλλά κ έστω κ μετά από το τέλος κάθε μηνά στον εργαζόμενο κ να ζηταν αναδρομικά.

Στο τέλος κάθε μήνα κλείνεται ταμειακός κάθε συναλλαγή του, κ από την στιγμή που είναι εντάξει στις προγραμματισμένες υποχρεώσεις του ο καθένας έρχεται το κράτος κ του τινάζει τον προϋπολογισμό του στον αέρα, για την ανεργία, για τον αέρα που αναπνεύσαμε κλπ, εκεί θα φτάσουμε, ποτέ θα μπει τέλος σε αυτή την μόδα?
Πότε η ΓΕΝΟΠ θα βάλει φρένο?
 Είναι μια εφαρμογή που έχει εφευρεθεί από τους νταραβερτζήδες του σημερινού σωσίματος που πρέπει να ζητηθούν όλα όσα μας έχουν πάρει με αυτό τον τρόπο όταν επανέλθει η συνταγματική ομαλότητα της χώρας , αν πότε γίνει αυτό.
Οι σύλλογοι να προτείνουν στο έγγραφο που θα είναι για υπογραφή για την κράτηση με δόσεις των ποσών που θα προκύψουν για τον καθένα να υπάρξει σημείωση ότι .....επιφυλαόμεθα για την νόμιμη διεκδίκηση του παραπάνω ποσού που μας κρατείτε για την επιστροφή του με τους νόμιμους τόκους.
 Αν το δουν νομικά το θέμα πιστεύω ότι μπορεί να διεκδικηθεί όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά κ στην Χάγη, γιατί σιωπούν?

Δεν υπάρχουν σχόλια: