DEH

DEH

Σάββατο 10 Μαρτίου 2012

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΡΑΜΑ

ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ο ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΤΕΩΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ...ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΤΟ ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΟ: Tο ποσό της σύνταξης θα εξαρτάται και από το αν ο ασφαλισμένος δηλώσει κατά τη συνταξιοδότησή του αν επιθυμεί ή όχι να μεταβιβαστεί σε δικαιοδόχα πρόσωπα όπως παιδιά ή σύζυγο.
...
Στην πράξη, ένας εργαζόμενος που θα συνταξιοδοτηθεί στα 65 του και με προσδόκιμο ζωής το 85ο έτος θα έχει μικρότερη σύνταξη αν πει ότι θα μεταβιβαστεί μετά το θάνατό του και μεγαλύτερη αν πει ότι δεν θέλει να μεταβιβαστεί. Στη μεν πρώτη περίπτωση το ταμείο θα πληρώνει π.χ. 300 ευρώ στον δικαιούχο για υποθετικό χρόνο 20 ετών, και στη συνέχεια θα δίνει το 70% δηλαδή 210 ευρώ στους κληρονόμους, ενώ αν δεν δηλωθούν κληρονόμοι, τότε η σύνταξη θα είναι μεγαλύτερη των 300 ευρώ επειδή η επιβάρυνση του ταμείου θα περιοριστεί μόνο για όσο διάστημα ο συνταξιούχος είναι εν ζωή!ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΡΑΜΑ ΘΕΩΡΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ...ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ ΝΕΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟ ΕΧΕΙ ΞΕΧΑΣΕΙ !!!!!

ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΟΡΑΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ!!!ΕΜΕΙΣ ΤΙΜΑΜΕ ΤΑ ΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΓΗΡΑΤΕΙΑ!!!

ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΡΑΜΑ ΕΙΝΑΙΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΑΡΟΝ!!!


ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: