DEH

DEH

Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Δ.Ε.Σ.Μ.Η.Ε. Δ.Ε.Η. Α.Ε. ΕΝΩΣΗ

ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ


ΟΜΟΦΩΝΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ ΤΗΣ ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΕΣΣΕ ΤΗΣ ΔΕΗ Α.Ε ΜΕ ΓΕΝΟΠ/ ΔΕΗ

Συναδέλφοισες – οι:

Ως γνωστόν, στις 31/12/2009 έληξε η Επιχειρησιακή Συλλογική Σύμβαση Εργασίας (ΕΣΣΕ) των ετών 2008 – 2009.

Το Σωματείο Εργαζομένων ΔΕΗ Η “ΕΝΩΣΗ” θέλει να ενημερώσει όλους τους Εργαζόμενους και όχι (μόνο τα μέλη του) ότι, για το ζήτημα αυτό την Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012, υπήρξε συνάντηση της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ και των Σωματείων μέλη της, με την διοίκηση της ΔΕΗ Α.Ε, με αποκλειστικό θέμα την υπογραφή της ΕΣΣΕ μεταξύ της ΔΕΗ και της ΓΕΝΟΠ /ΔΕΗ.

Στην συνάντηση συμφωνήθηκε ομόφωνα να υπογραφεί το συντομότερο η ΕΣΣΕ μεταξύ ΔΕΗ Α.Ε και την πλέον ΑΣΟΠ οργάνωση που είναι η ΓΕΝΟΠ /ΔΕΗ όπως γινότανε έως τώρα και ΟΧΙ μεμονωμένα
από συλλόγους. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας δηλαδή Πέμπτη 8 Μαρτίου στην συνεδρίασή του, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ επικύρωσε την απόφαση αυτή ΟΜΟΦΩΝΑ.

Πιστεύουμε ότι, στο επόμενο χρονικό διάστημα των 20 έως 30 ημερών όπως συμφωνήσαμε θα έχουμε υπογράψει την ΕΣΣΕ.
Συναδέλφοισες – οι:
Η “ ΕΝΩΣΗ”, ως υπεύθυνο συνδικαλιστικό όργανο εκπροσωπώντας... μόνο τα συμφέροντα των εργαζομένων, θέλοντας την πραγματική ενότητα των εργαζομένων χωρίς κανένα ίχνος έπαρσης, προσωπικής προβολής και διασπαστικών κινήσεων, θα παρακολουθεί από πολύ κοντά τις εξελίξεις για την υπογραφή της ΕΣΣΕ.

Συναδέλφοισες – οι:
Την Παρασκευή 9 Μαρτίου το Σωματείο μας είχε επίσης συναντήσεις με διευθυντικά στελέχη της επιχείρησης και ενημερώθηκε για τις τρέχουσες μισθολογικές και εργασιακές εξελίξεις που αυτό το χρονικό διάστημα απασχολούν έντονα τους εργαζόμενους.

Μας διαβεβαίωσαν ότι, προς το παρόν δεν υπάρχει κάτι ανησυχητικό αφού η ΔΕΗ Α.Ε έχει υλοποιήσει τα όσα ορίζει ο Νόμος 4024/11 για μειώσεις του 35%.

Καλούμε τους εργαζόμενους να μην επηρεάζονται από τους διάφορους ανεύθυνους κινδυνολόγους, να μην παρασύρονται και να μην κάνουν βιαστικές κινήσεις που μπορεί να αποβούν μοιραίες για το μέλλον τους.
Η “ΕΝΩΣΗ” παρακολουθεί από πολύ κοντά τις εξελίξεις και υπεύθυνα θα σας ενημερώνει.
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΕΝΩΣΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: