DEH

DEH

Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2019

ΔΑΚΕ – ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ – ΚΗΕ: Η Μακεδονία είναι ΜΙΑ και είναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Ακόμα μία «περήφανη» διαπραγμάτευση της απερχόμενης κυβέρνησης της ψευτοαριστεράς έχει μοιραία και καταστρεπτικά αποτελέσματα για το μέλλον της πατρίδας μας.
  • Μετά τα δύο εθνοκτόνα (φανερά και κρυφά) μνημόνια που υπέγραψαν
  • Μετά την υποθήκευση του εθνικού μας πλούτου για τα επόμενα 99 χρόνια
  • Μετά την διάλυση της μεγαλύτερης βιομηχανίας των Βαλκανίων της ΔΕΗ
Έρχονται τώρα να ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΝ και την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ.
Τι θα περίμενε κανείς από ανθρώπους που δαιμονοποιούν έννοιες Πατρίδα και Θρησκεία και βάζουν την ταμπέλα του φασίστα σε όποιον τολμάει να έχει διαφορετική άποψη από τη δική τους;
Δυστυχώς, αυτή η θλιβερή ψευτοαριστερή παρένθεση, αφήνει πίσω της συντρίμμια και μια πατρίδα ακρωτηριασμένη και ταπεινωμένη.
Κύριοι της ψευτοαριστεράς… η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ είναι ΜΙΑ και είναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ!!! Μπορεί το συγκεκριμένο σύνθημα να το θεωρείτε «μαξιμαλιστικό», αλλά αποτελεί την ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ιστορική αλήθεια.
Μπορεί για εσάς η Μακεδονία να είναι μια άψυχη γεωγραφική περιφέρεια, την οποία θα πρέπει να μοιράσουμε με τους φιλήσυχους, ακίνδυνους και αδύναμους Σλάβους γείτονες μας.
Για εμάς όμως Μακεδονία είναι η πολιτιστική κληρονομιά του Μεγάλου Αλεξάνδρου και του Φιλίππου που δεν την μοιραζόμαστε με κανέναν σφετεριστή και παραχαράκτη της ιστορίας.
Για εμάς ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ είναι το αίμα των προγόνων μας από την Μακεδονία, την Κρήτη, την Μάνη και την Ήπειρο που έχυσαν το αίμα τους για να γίνουν αυτά τα ιερά χώματα ξανά Ελληνικά.
Κύριοι της ψευτοαριστεράς απαλλάξτε μας ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ από την μοιραία για την πατρίδα μας διακυβέρνηση σας. Είστε επικίνδυνοι για την ίδια την υπόσταση της χώρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: