DEH

DEH

Παρασκευή 8 Μαΐου 2015

«Χαλάει» το κλίμα πανηγυρισμών για τα περί επαναλειτουργίας της «Πτολεμαϊδας III» ο γ.γ. του «Σπάρτακου» Α. Μάστορας- «Να ρωτήσετε τους ίδιους τους βουλευτές αν ισχύουν αυτά ακριβώς που γράφουν στα Δελτία Τύπου τους»!

mastoras 
Mε μια δήλωση- «βόμβα» σε τηλεφωνική του συνέντευξη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Top Channel, ο γενικός γραμματέας του «Σπάρτακου» Αθανασιος Μάστορας έρχεται να…προσγειώσει τους πάντες στην πραγματικότητα,αναφορικά με τους πρώιμους, μάλλον, πανηγυρισμούς για την υπόσχεση της κυβέρνησης και της ΔΕΗ περί επαναλειτουργίας της μονάδας «Πτολεμαϊδα III».
Μάλιστα, ο κ. Μαστορας ουσιαστικά καλεί τους κυβερνητικούς βουλευτές να ξεκαθαρίσουν εάν, όντως, ισχύουν επί λέξει όλα όσα ανέφεραν σε σχετικά Δελτία
Τύπου τους, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως όλα τα παραπάνω έρχονται αμέσως μετα τη σημαντική συνάντηση, χθες το απόγευμα του προεδρείου του «Σπάρτακου» με τον ίδιο τον πρόεδρο της ΔΕΗ Μανώλη Παναγιωτάκη!
Ο γενικός γραμματέας του «Σπάρτακου» ανέφερε μεταξύ άλλων στο Top Channel:
«Εγώ δημόσια σας λέω πως θα ήθελα να ρωτήσετε τους ίδιους τους βουλευτές αν ισχύουν αυτά ακριβώς που γράφουν στα Δελτία Τύπου τους. Τέθηκε ευθέως από την πλευρά μας τι επιτέλους θέλει να κάνει η διοίκηση της ΔΕΗ με την «Πτολεμαϊδα III». Γιατί πρέπει να αναληφθούν και ορισμένες ς ευθύνες. Έχει σταλεί ένα υπηρεσιακό σημείωμα στον υπουργό. Εκείνος, εντός της εβδομάδας μας είπαν, θα αποστείλει προς στην Ε.Ε. το αίτημα της ελληνικής κυβέρνησης να υπαχθεί στο άρθρο 33 της οδηγίας περί λειτουργίας συγκεκριμένων ωρών  η εν λόγω μονάδα. Προσέξτε πού βρισκόμαστε. Είμαστε, λοιπόν, στο σημείο όπου η κυβέρνηση θα αποστείλει το αίτημα προς την Ε.Ε. για να της επιτρέψει να λειτουργήσει την «Πτολεμαϊδα III» σε ένα καθεστώς περιορισμένης λειτουργίας..Να ρωτήσετε τους ανθρώπους της κεντρικής πολιτικής σκηνής τι εννοούν όταν γράφουν την κάθε λέξη, γιατί η ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια…»

 http://kozanimedia.gr/?p=223478#.VUvji7DmrSg.facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια: