DEH

DEH

Παρασκευή 29 Μαΐου 2015

Επιλεκτικές δημόσιες σχέσεις.....

Ξαναθυμήθηκε ο Διευθυντής του ΑΗΣ Μεγ/λης - Β πάλι τις σχέσεις "κοινωνικού εταιρισμού" με εργαζόμενους της 4ης Μονάδας. Και λέμε ξαναθυμήθηκε γιατί κάτι τέτοιο είχε πραγματοποιήσει και πριν 3 χρόνια, το 2012. 
Επιλεκτικά σε κάποιες κατηγορίες εργαζομένων. 
Μετά τη "δεξίωση" που παρέθεσε πριν λίγες μέρες στους Διπλωματούχους Μηχανικούς της Μονάδας σήμερα σειρά είχαν οι Βοηθοί Μηχανικού Φυλακής του Τομέα Λειτουργίας.
Πάντως το μενού όπως μάθαμε ήταν λιτό λόγω της οικονομικής συγκυρίας.
Αυτό όμως που δεν μπορούμε να κατανοήσουμε είναι τι επιδιώκει ο κ. Διευθυντής με τέτοιες κινήσεις και αν αυτό μπορεί να συμβάλει σε βελτίωση του εργασιακού κλίματος και της προοπτικής λειτουργίας της Μονάδας.
Με αποσπασματικές και επιλεκτικές συναντήσεις δεν μπορεί να υπάρξει κλίμα εύρυθμης λειτουργίας για όλο το προσωπικό και μάλιστα όταν με ευθύνη της Διεύθυνσης το προηγούμενο διάστημα έχουν "στοχοποιηθεί" αδίκως συγκεκριμένοι συνάδελφοι, πόστα εργαζομένων και φυσικά έχει υπάρξει σοβαρή μείωση της βαθμολογίας για παρά πολλούς εργαζόμενους.
Ίσως τέτοιες συναντήσεις να συνιστούν απλά "δημόσιες σχέσεις".....
Άλλες κινήσεις, ενέργειες και πρακτικές χρειάζονται στην καθημερινή λειτουργία της Μονάδας με συλλογικό τρόπο, με εμπιστοσύνη και στήριξη των εργαζομένων μακριά από λογικές ''αποφασίζομεν και διατάζομεν"......
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: