DEH

DEH

Τετάρτη 13 Μαΐου 2015

ΕΔΟΠ/ΔΕΗ: Ας σοβαρευτούν

Είναι να απορεί κανείς, με τα όσα διαδίδουν ορισμένα «συνδικαλιστικά στελέχη» κατά τις ενημερώσεις της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ που πραγματοποιούνται την περίοδο αυτή στους χώρους δουλειάς, όπως συνέβη πρόσφατα στο Περιστέρι, χθές στο Ναύπλιο και αύριο σε όλη την Ελλάδα.
Ανερυθρίαστα, λοιπόν, χωρίς φειδώ, χωρίς πειθώ σπέρνουν ψευδείς ειδήσεις σε σχέση με την χορήγηση του τροφείου, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι δεν θα δοθεί σε όλους τους συναδέλφους και συγκεκριμένα όσοι δεν υπέγραψαν την Συλλογική Σύμβαση Εργασίας, ενώ είναι γνωστό ότι θα δοθεί σε όλους σύμφωνα και με την διαβεβαίωση των αρμοδίων στελεχών της Διοίκησης.
Πρόκειται για ανεύθυνα «στελέχη», οι οποίοι δυστυχώς δεν αντιλαμβάνονται την κρισιμότητα των στιγμών που διανύουμε ως επιχείρηση και ως χώρα, ενώ προσπαθούν εκμεταλλευόμενοι την αγωνία του προσωπικού να «αλιεύσουν μέλη» για ίδια οφέλη, προκαλώντας σύγχυση στους συναδέλφους και αποστροφή για την συνδικαλιστική δράση και την κοινή προσπάθεια.
Καλούμε τη ΓΕΝΟΠ να πάρει θέση να απομακρύνει αυτά τα στελέχη, γιατί προσφέρουν κακές υπηρεσίες ξεκαθαρίζοντας ταυτοχρόνως το όλο θέμα. Απαιτείται να δηλώσει την αλήθεια και να πάψει να κρύβεται πίσω από τον γνώριμο εαυτό της. Ας μην αποδείξει για άλλη μία φορά, πόσο κακές υπηρεσίες προσφέρει στο προσωπικό της.
Καλούμε επίσης τη Διοίκηση της ΔΕΗ να ανακοινώσει άμεσα ότι η σύμβαση αφορά όλο το προσωπικό, καθώς επίσης να θυμίσουμε ότι έχουν περάσει τρείς μήνες από την υπογραφή της Σ.Σ.Ε στη μητρική και δεν έχουν εκδοθεί συγκεκριμένες οδηγίες που αφορούν ρυθμίσεις του προσωπικού, όπως η άδεια αποσυμφόρησης για το προσωπικό της πρώτης γραμμής στην εμπορία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: