DEH

DEH

Τρίτη 12 Μαΐου 2015

Μετά τις 17 Μαΐου η πρώτη επίσκεψη του νέου Προέδρου της ΔΕΗ Μ. Παναγιωτάκη

Αποτέλεσμα εικόνας για παναγιωτακης δεη
Την πρώτη του επίσκεψη στο Λιγντικό Κέντρο Δυτικής Μακεδονίας (ΛΚΔΜ) θα πραγματοποιήσει στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας ο νέος πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ ΑΕ, Μανώλης Παναγιωτάκης.
Η ακριβής ημερομηνία της επίσκεψης του προέδρου της ΔΕΗ στην περιοχή μας δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμη, σύμφωνα όμως με πληροφορίες του «Π», η επίσκεψη έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί μετά τις 17 Μαΐου, δηλαδή στις αρχές ή εντός της ερχόμενης εβδομάδας. Σίγουρο είναι πάντως ότι τα υψηλόβαθμα στελέχη του Λιγνιτικού Κέντρου Δυτικής Μακεδονίας έχουν ειδοποιηθεί να μην κανονίσουν ραντεβού και λείπουν από την περιοχή μετά τις 17 του μήνα ακριβώς λόγω της επικείμενης έλευσης του προέδρου της ΔΕΗ.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο πρόεδρος τη ΔΕΗ κ. Παναγιωτάκης είχε ενημερώσει σχετικά για την επικείμενη επίσκεψή του στην περιοχή μας το προεδρείο του Σωματείου Ενέργειας/ΔΕΗ “Σπάρτακος” κατά τη συνάντηση που είχαν κατά την κάθοδο του προεδρείου του σωματείου την περασμένη εβδομάδα στην Αθήνα.
Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι κατά την επίσκεψή του στην περιοχή μας ο κ. Παναγιωτάκης θα έχει σύσκεψη με τα διευθυντικά στελέχη του ΛΚΔΜ αλλά και με συνδικάτα της ΔΕΗ.
Για την ιστορία αξίζει να αναφερθεί ότι η επίσκεψη του κ. Παναγιωτάκη στην περιοχή μας δεν είναι η πρώτη, είναι απλά η πρώτη με την ιδιότητα του προέδρου της ΔΕΗ. Καθώς, ως διευθυντικό στέλεχος της επιχείρησης έχει επισκεφθεί στο παρελθόν πάρα πολλές φορές τα ορυχεία και τους σταθμούς της ΔΕΗ στην περιοχή, όπως και με την ιδιότητα του συνδικαλιστή καθώς διετέλεσε στις αρχές της δεκαετίας του ’90 πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: