DEH

DEH

Παρασκευή 22 Μαΐου 2015

Με την υποστήριξη της ΔΕΗ η έκθεση “ΕGΝΑΤΙΑ ΕΧPO 2015″ στην Πτολεμαΐδα

Η “ΕGΝΑΤΙΑ ΕΧPO 2015 – 7η ΓΕΝΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ”, η νέα μεγάλη έκθεση της Δυτικής Μακεδονίας, που θα διεξαχθεί στην Πτολεμαΐδα από την Τετάρτη 10 έως και τη Δευτέρα 15 Ιουνίου, ετοιμάζεται να ανοίξει τις πύλες της και έχει τη χαρά να ανακοινώσει μία ακόμη μεγάλη συνεργασία.
Η φετινή διοργάνωση θα γίνει με την υποστήριξη της ΔΕΗ, του βασικού αναπτυξιακού πυλώνα της περιοχής, και βασικού ενεργειακού πυλώνα στην εθνική ενεργειακή μας πολιτική.

Η εξέλιξη αυτή επιβεβαιώνει για μια ακόμα φορά το διαρκές και ουσιαστικό ενδιαφέρον της Επιχείρησης για την πολύπλευρη ανάπτυξη της περιοχής της Δυτικής Μακεδονίας, και υποστηρίζει τον εμπορικό και επιχειρηματικό κόσμο του ενεργειακού λεκανοπεδίου.
Η παρουσία της Επιχείρησης κατά τη διάρκεια της Έκθεσης θα είναι εμφανής.

Πληροφορίες για την έκθεση μπορούν να ζητούν οι ενδιαφερόμενοι εκθέτες, αλλά και οποιοσδήποτε άλλος φορέας ή επιχείρηση, από τον κ. Μποτονάκη Σοφοκλή (Τηλ. 6909909500) & στο γραφείο του Εμπορικού Συλλόγου (Τηλ. 24630-27265, 9:30πμ-1:30μμ), αλλά και στο site της έκθεσης, στη διεύθυνση http://www.egnatiaexpo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: