DEH

DEH

Δευτέρα 29 Ιουλίου 2019

Κρίτων – Λεωνίδας Αναβλαβής o νέος πρόεδρος και δ/νων σύμβουλος της ΔΕΗ. Ποιος είναι ο νέος CEO της ΔΕΗ

Πρόκειται για τον διευθύνοντα σύμβουλο της «S&B Ορυκτά» την περίοδο 2011-2015, που οδήγησε την εταιρεία της οικογένειας Κυριακόπουλου στην αγκαλιά… της γαλλικής πολυεθνικής Imerys.
 
Αποτέλεσμα εικόνας για Κρίτων – Λεωνίδας Αναβλαβής
Τον πρώην διευθύνοντα σύμβουλο της «S&B Ορυκτά» Κρίτωνα-Λεωνίδα Αναβλαβή την περίοδο 2011 – 2015, που οδήγησε την εταιρία της οικογένειας Κυριακόπουλου στην γαλλική πολυεθνική Imerysεπέλεξε τελικά για τη θέση του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου της ΔΕΗ ο υπουργός ενέργειας Κωστης Χατζηδάκης.
Ο κ. Αναβλαβής με 25ετή θητεία στην ιστορική εξορυκτική
βιομηχανία είχε διατελέσει και οικονομικός διευθυντής από το 2008 έως το 2011 βγάζοντας την τότε από τη δίνη της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης. Είναι κάτοχος ΜΒΑ του INSEAD και πτυχίου (MSc) Μηχανολόγου Ναυπηγού του Newcastle University.
 
Κ.Κ.
http://www.fmvoice.gr/index.php/epixeiriseis/eisigmenes/item/223817-kriton-leonidas-anavlavis-o-neos-proedros-kai-d-non-symvoulos-tis-dei

Ποιος είναι ο νέος CEO της ΔΕΗ
Πρόκειται για τον διευθύνοντα σύμβουλο της «S&B Ορυκτά» την περίοδο 2011-2015, που οδήγησε την εταιρεία της οικογένειας Κυριακόπουλου στην αγκαλιά… της γαλλικής πολυεθνικής Imerys. Ο κ. Αναβλαβής, με 25ετή θητεία στην ιστορική εξορυκτική βιομηχανία, είχε διατελέσει και οικονομικός διευθυντής από το 2008 έως το 2011, βγάζοντάς την τότε από τη δίνη της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης. Είναι κάτοχος ΜΒΑ του INSEAD και πτυχίου (MSc) Μηχανολόγου Ναυπηγού του Newcastle University.
Όπως αναφέρουν πληροφορίες, ο κ. Αναβλαβής θα έχει καθήκοντα και προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου της εταιρείας.

Με πληροφορίες από το https://www.euro2day.gr/chameleon/article-blog-chameleon/1692091/kleidose-o-neos-dioikhths-ths-deh.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: