DEH

DEH

Κυριακή 28 Ιουλίου 2019

«Σφάζονται» για τη ΔΕΗ ή για τις θέσεις σε αυτή;

Τι κι αν δεν εξελέγησαν; Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία! Αρκετοί είναι αυτοί που βρέθηκαν στα ψηφοδέλτια της ΝΔ χωρίς να καταφέρουν να εκλεγούν βουλευτές στις εκλογές της 7ης Ιουλίου και πλέον έχουν εναποθέσει τις ελπίδες τους σε γνωστούς και φίλους, προκειμένου να αξιοποιηθούν από τον «γαλάζιο» κυβερνητικό μηχανισμό σε διάφορες θέσεις, πολιτικές και μη.
Μάλιστα, οι κεραίες μας στην περιοχή της Κοζάνης, όπου η αντιπαράθεση για το μέλλον της ΔΕΗ απασχόλησε έντονα και προεκλογικά, έπιασαν ότι κάποιοι ψάχνουν μέσω γνωστών και φίλων χαραμάδα για να τρυπώσουν και να αποκτήσουν ρόλο στην επόμενη ημέρα της ΔΕΗ. Πληροφορίες που έχουν φτάσει ακόμα και στον τοπικό τύπο θέλουν (τουλάχιστον) 2 πρώην υποψήφιους βουλευτές της ΝΔ στην Κοζάνη να «σφάζονται» για μια θέση στο νέο ΔΣ της ΔΕΗ.
Τουλάχιστον, ο ένας εξ αυτών πράγματι έχει σχέση με τον ενεργειακό κλάδο. Ένας άλλος, όμως, μάλλον έβλεπε τις μονάδες και τα ορυχεία από τα παράθυρα ξενοδοχείου! Δεν έχουμε επιβεβαιώσει αν τα ονόματα αυτά έχουν πράγματι τεθεί υπόψη του κ. Χατζηδάκη ή αν ο νέος υπουργός σκέφτεται σοβαρά τις συγκεκριμένες υποψηφιότητες, όμως, χωρίς να θέλουμε να προκαταβάλλουμε καταστάσεις, θα μας εξέπληττε αν οι αποφάσεις για το νέο ΔΣ της ΔΕΗ λαμβάνονταν με τέτοια κριτήρια.
Σε κάθε περίπτωση, κοντός ψαλμός αλληλούια..!
 
energypress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: