DEH

DEH

Δευτέρα 14 Μαΐου 2018

ΕΔΟΠ/ΔΕΗ: ΔΕΗ – ΕΛΤΑ, σχέση που προκαλεί


Στο θέμα με τα ΕΛΤΑ και τη ΔΕΗ αναφέρεται η ΕΔΟΠ/ΔΕΗ με σημερινή της ανακοίνωση:


"Τι μπορεί να πει κανείς για τη Διοίκηση της μεγαλύτερης επιχείρησης της χώρας… Όταν παρατηρείται το φαινόμενο εδώ και ένα χρόνο τα ΕΛΤΑ να παρακρατούν τα χρήματα από την είσπραξη λογαριασμών ρεύματος, να ταλαιπωρούνται οι πελάτες και το προσωπικό της ΔΕΗ, να δυσφημείται η επιχείρηση και η υπόψη Διοίκηση να αρκείται σε ένα εξώδικο και σε δύο ανακοινώσεις «χάδι στα ΕΛΤΑ», ενώ το ποσό παρακράτησης να ξεπερνά τα 60 εκατ. €.



  • Δυστυχώς αυτά συμβαίνουν, όταν τα ΕΛΤΑ είναι πλέον ανταγωνιστής της ΔΕΗ δηλαδή, πάροχος Ηλεκτρικής Ενέργειας, με αποτέλεσμα το όλο θέμα να γίνεται πλέον πιο φανερό  καθώς και οι λόγοι για την παρακράτηση αυτή!!!
  • Δηλαδή πρόκειται για μεγάλη μαγκιά!!! Σε μία εποχή που η ΔΕΗ αιμορραγεί οικονομικά με ότι αυτό σημαίνει για όλους εμάς και τους καταναλωτές.
  • Αντί επομένως, η Διοίκηση της ΔΕΗ να προσφύγει σε κάθε νόμιμο μέσο προκειμένου να προστατέψει τα συμφέροντα της επιχείρησης «ποιεί την νήσσαν», ή νίπτει τας χείρας της, σαν να μην συνέβη τίποτα, προκειμένου να μη διαταράξει τα νερά και προκαλέσει κυβερνητικό θόρυβο.

  

    Ελπίζουμε αυτή τη φορά η ΡΑΕ, να αποδώσει ευθύνες εκεί που πρέπει αλλιώς ζητάμε την παρέμβαση δικαστικού λειτουργού προκειμένου να αποδοθούν άμεσα τα χρήματα στη ΔΕΗ, γιατί σε διαφορετική περίπτωση θα πρόκειται για μία επανάληψη του ίδιου έργου, όπως δηλαδή συνέβη με την Energa και την Hellas Power.


Υ.Γ. Ετοιμάζεται νέα φιέστα στην Κύθνο. Η ΔΕΗ διοργανώνει ημερίδα με προσκεκλημένους, με μετακινήσεις στελεχών και αρκετούς παρατρεχάμενους. Δυστυχώς δεν ιδρώνει το αυτί της. Η ΔΕΗ βουλιάζει και αυτοί το χαβά τους. Κατά τα άλλα ζητά περικοπές προκειμένου να υπογράψουμε Σ.Σ.Ε.!!! " 

Δεν υπάρχουν σχόλια: