DEH

DEH

Πέμπτη 31 Μαΐου 2018

«Έπεσαν» οι υπογραφές για τη νέα ΕΣΣΕ του 2018 στην μητρική ΔΕΗ ανάμεσα στην ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ και τη διοίκηση του Ομίλου

Έπεσαν  οι υπογραφές για τη νέα ΕΣΣΕ του 2018 στην μητρική ΔΕΗ ανάμεσα στην ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ και την Διοίκηση του Ομίλου που θα έχει ισχύ για τα ερχόμενα τρία χρόνια (2018-2021). Θα ακολουθήσουν τις επόμενες μέρες και οι υπογραφές σε ΔΕΔΔΗΕ και ΑΔΜΗΕ.
Να υπενθυμίσουμε ότι θα διατηρηθεί το τροφείο ως έχει για φέτος και από το 2019 θα μειωθεί, ωστόσο το ποσό της μείωσης που θα εξοικονομηθεί να αξιοποιηθεί σε άλλη ιατροφαρμακευτική παροχή που θα δοθεί στους εργαζόμενους. Έτσι φέτος θα καταβληθεί κανονικά το τροφείο στα 6 ευρώ/ημέρα
ενώ από του χρόνου θα μειωθεί στα 4 ευρώ/ημέρα ωστόσο τα περίπου 4 εκ. ευρω που θα εξοικονομηθούν θα κατευθυνθούν σε πρόσθετη παροχή ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης.

Επίσης θα δοθούν 5 ευρώ ημερησίως σε όσους δουλεύουν στην πρώτη γραμμή στην Εμπορία και στα Καταστήματα Πωλήσεων καθώς και ένα επιπλέον καταληκτικό κλιμάκιο σε όλους τους εργαζόμενους στη ΔΕΗ.
Να θυμίσουμε ότι η νέα ΣΣΕ καλύπτει τους εργαζόμενους που απασχολούνται σε Λιγνιτικές Μονάδες και Ορυχεία σε Μεγαλόπολη και Μελίτη, οι οποίες αποτελούν πλέον τις δύο καινούργιες θυγατρικές της Εταιρίας.
Τέλος παρά τις προσπάθειες της διοίκησης «πάγωσε» η διαδικασία για την ετήσια αξιολόγηση του προσωπικού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: