DEH

DEH

Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

Ανοιχτή επιστολή του προέδρου της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ προς τους εργαζομένους της ΔΕΗ

Συνάδελφισσες – Συνάδελφοι,

Με την ευκαιρία της ανάληψης των καθηκόντων του προέδρου της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ για 3η συνεχόμενη θητεία αισθάνομαι την ανάγκη να απευθυνθώ σε όλους σας και εγγράφως να δεσμευτώ απέναντι σας για το αυτονόητο, που δυστυχώς στις μέρες μας έπαψε να είναι αυτονόητο για κάθε συνδικαλιστή.
*   Δεσμεύομαι, όπως δεν σας πούλησα και δεν σας πρόδωσα 6 χρόνια τώρα ότι έτσι θα συνεχίσω.
*   Δεσμεύομαι, όπως δεν έδωσα δικαίωμα σε κανέναν επιχειρηματία μικρό ή μεγάλο, σε κανέναν εργολάβο μικρό ή
μεγάλο 6 χρόνια τώρα να διανοηθεί ότι μπορεί να με «πλησιάσει» για να κλείσω τα μάτια στις βρωμοδουλειές του ότι έτσι θα συνεχίσω.
*   Δεσμεύομαι, όπως δεν δίστασα να συγκρουστώ με τον Πρωθυπουργό της χώρας και πρόεδρο του κινήματος που επί 34 χρόνια ήμουν μέλος, όπως δεν δίστασα να συγκρουστώ με πρώην υπουργούς και βουλευτές προκειμένου να κάνω το χρέος μου, ότι έτσι θα συνεχίσω.
*   Δεσμεύομαι, όπως δεν δίστασα να συγκρουστώ με τον πρόεδρο της ΓΣΕΕ για να αλλάξει η στρατηγική οργάνωσης του αγώνα μας και απόκρουσης της τρόϊκας ότι έτσι θα συνεχίσω.
*  Δεσμεύομαι, όπως δεν δίστασα να ξεσκεπάσω και να αποκαλύψω τα σκάνδαλα διαφόρων ισχυρών και μεγαλοσχημόνων ότι έτσι θα συνεχίσω.
Τέλος
*  Δεσμεύομαι ότι απ’ τον αγώνα μας δεν θα με δείτε να παίρνω ανταλλάγματα γιατί κάποιοι άνθρωποι στη ζωή μας δεν αγωνιζόμαστε για ανταλλάγματα.
Αγωνιζόμαστε για να περπατάμε με το κεφάλι ψηλά.
 
Νίκος Φωτόπουλος
Πρόεδρος ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ
 
Υ.Γ. Μιλώ σε πρώτο πρόσωπο γιατί απευθύνομαι σε όλους εσάς τους συναδέλφους μου αλλά εννοείται πως ότι καταφέραμε, ότι πετύχαμε, ήταν αποτέλεσμα συλλογικό. Ήταν αποτέλεσμα του αγώνα που κάναμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, όλα αυτά τα χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: