DEH

DEH

Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

Δήλωση του επικεφαλής του Συνδυασμού Νέα Δημοκρατική - Α. Κ. Ε. Κώστα Κατσαρού

Ο κ.M.Κεφαλογιάννης δεν μπορεί να αντιληφθεί ότι «τιμάρια» δεν υπάρχουν. Αυτό που υπάρχει είναι εργαζόμενοι και συνδικαλιστές που επιλέγουν ελεύθερα τους εκπροσώπους τους, με βάση τη διαδρομή τους και τις θέσεις τους.

Σε ότι αφορά στις εξελίξεις και τη συγκρότηση του νέου ΔΣ της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ, οι εργαζόμενοι πρέπει να ξέρουν ότι ο συνδυασμός μας έκανε συγκεκριμένες προτάσεις για τη συγκρότηση του νέου ΔΣ της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ, για τις οποίες ήταν έγκαιρα ενημερωμένος ο Γραμματέας της ΝΔ.
Η πρότασή μας ήταν ξεκάθαρη: Ενοποίηση της παράταξης και διεκδίκηση των θέσεων του Προέδρου και του Ταμία, που δικαιούμασταν ως πρώτη παράταξη. Δυστυχώς , οι αδέξιοι και ερασιτεχνικοί χειρισμοί και μόνον, των υπευθύνων της ΝΔ και των υπευθύνων της ΔΑΚΕ Ι.Τ. , οδήγησαν στο συγκεκριμένο αποτέλεσμα. Ο συνδυασμός μας δεν μπορούσε να δεχθεί τη λογική αποκλεισμών και εξουδετέρωσης της ΝΔ-ΑΚΕ που συνιστά μια νέα προσπάθεια συνδικαλιστικής έκφρασης με βάση αρχές και αξίες.
Ο κ.Κεφαλογιάννης κατηγορώντας την ΝΔ-ΑΚΕ απευθύνεται σε λάθος κατεύθυνση. Για τις εξελίξεις στο ΔΣ της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ αλλού πρέπει να αναζητήσει ευθύνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: