DEH

DEH

Πέμπτη 16 Μαΐου 2019

Ο Παντελής Καραλευθέρης για την επανεκλογή του στο Δ.Σ. της ΔΕΗ

Το ξεπουλημα της Μεγαλοπολης και της Μελιτης ειχε και παραπλευρες απωλειες. Στερησε ζωτικες δυναμεις απο την παραταξη της ΔΑΚΕ και ηταν ενας απο τους λογους που κοστισε εκλογικα, στις εκλογες για την αναδειξη των εκπροσωπων των εργαζομενων στο ΔΣ της ΔΕΗ. Μετα απο δυο εκλογικες αναμετρησεις που ανεδειξαν πρωτη την ΔΑΚΕ, ηταν η
ΑΠΟΕΠΕΝΔΥΣΗ του ΣΥΡΙΖΑ που αλλαξε τις ισοροπιες και η ΔΑΚΕ κατεκτησε την δευτερη θεση. Δεν μας πτοει ομως αυτο, γιατι ξερουμε πως η απωλεια της πρωτης θεσης ειναι μηδαμινη, μπροστα στην απωλεια χιλιαδων συναδελφων μας, που πλεον δεν ανηκουν στην ΔΕΗ και δεν ειναι πια μαζι μας. Οπως βεβαια και η απωλεια δεκαδων κορυφαιων και υπερηφανων στελεχων της ΔΑΚΕ, που προτιμησαν να ταυτισουν την εργασιακη τους προοπτικη, με αυτην των συναδελφων τους στις υπο ιδιωτικοποιηση λιγνιτικες.
Ναι . . . μας ελειψαν σημερα ο Τακης, ο Αγγελης, ο Παναγιωτης αλλα και ο Νικος, ο Γιωργος και τοσα αλλα στελεχη της παραταξης σε νοτο και βορρα.
Δεν θα λειψουν ομως ποτε απο την καρδια μας και απο την συνειδηση των εργαζομενων και θα ειναι ησυχοι με την δικη τους συνειδηση. Καλυτερα δευτεροι και υπερηφανοι παρα πρωτοι και προσκυνημενοι στα γραφεια της διευθυνσης για ενα προσωπικο ρουσφετι που σε κρατα παντα ειχμαλωτο. Ειμαι υπερηφανος για αυτους τους ΔΑΚΙΤΕΣ. Οπως βεβαια και για ολους τους αλλους που εδωσαν τον αγωνα μαζι μας. Τους τιμω ολους και τους ευχαριστω απο τα βαθη της ψυχης μου.
Η επανεκλογη μου στο ΔΣ της ΔΕΗ απο αυτους τους συμμαχητες, μια υποχρεωση μου φορτωνει.
Να συνεχισω τον δρομο της ρηξης με τα συμφεροντα μεσα και εξω απο την ΔΕΗ, που την κατηντησαν σε αυτο το χαλι. Συγχαρητηρια στην παραταξη του ΕΑΜΕ για την επιτυχια της. Συγχαρητηρια ιδιαιτερα,στον Νικο και τον Γιωργο. Ευχαριστω ολους οσους με στηριξαν εκλεγοντας με και παλι στο ΔΣ της ΔΕΗ.

Πηγή: e-ptolemeos.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: