DEH

DEH

Τετάρτη 8 Μαΐου 2019

Συμφωνία της ΔΕΗ με εμπορική αλυσίδα για εξυπηρέτηση των καταναλωτών - Ανοίγουν τρία νέα καταστήματα στην Αττική

Αποτέλεσμα εικόνας για παναγιωτακης δεη
Το άνοιγμα τριών νέων καταστημάτων της ΔΕΗ στην Αττική μέχρι το Φθινόπωρο, προκειμένου να αντιμετωπιστεί το μεγάλο πρόβλημα με τις ουρές καταναλωτών που παρατηρούνται στα υφιστάμενα καταστήματα της επιχείρησης, ανήγγειλε, μιλώντας στο OPEN TV, ο πρόεδρος της ΔΕΗ Μανόλης Παναγιωτάκης (βλέπε επισυναπτόμενο και βίντεο).
Αποκάλυψε επίσης ότι βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με μεγάλη εμπορική αλυσίδα, με την οποία αναμένεται σύντομα να συναφθεί συμφωνία συνεργασίας για την εξυπηρέτηση των καταναλωτών σε ώρες λειτουργίας καταστημάτων.
Κατά τα λοιπά ο κ. Παναγιωτάκης επανέλαβε ότι η ΔΕΗ θα επιστρέψει στην κερδοφορία φέτος, μετά την τεράστια ζημιά του 2018. Τόνισε πως οι περυσινές ζημιές, ύψους 542 εκατ. ευρώ, ήταν κυρίως αποτέλεσμα της φορολογίας και της υποτίμησης των περιουσιακών στοιχείων. Διαβεβαίωσε, δε, πως η ΔEΗ δεν θα αυξήσει τα τιμολόγια ρεύματος, ενώ εξέφρασε την αισιοδοξία του για την πώληση των λιγνιτικών μονάδων.
Για την οικονομική κατάσταση της ΔΕΗ ο κ. Παναγιωτάκης είπε τα εξής: "Είχαμε ζημιές σύμφωνα με τα τελευταία αποτελέσματα. Είχαμε λειτουργικά κέρδη ωστόσο λόγω των φόρων και των αποσβέσεων είχαμε ζημιές. Αυτό δεν είναι πρωτοφανές για την επιχείρηση. Και το 2008 είχαμε σοβαρές ζημιές, όμως δεν κατέρρευσε η ΔΕΗ. Δεν υπάρχει περίπτωση να καταρρεύσει η ΔΕΗ. Αυτό που θέλω να τονίσω είναι ότι φέτος θα κλείσουμε με κέρδη. Θα ανακάμψουμε και θα κλείσουμε με κέρδη".

Δεν υπάρχουν σχόλια: