DEH

DEH

Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2018

Σωματείο Συνταξιούχων ΔΕΗ: Ξεκίνησαν επιτέλους εδώ και 10 ημέρες να δουλεύουν και τις υπόλοιπες αιτήσεις κύριων συντάξεων.

 
Συνάδελφοι,
Μετά τις έντονες πιέσεις που ασκήσαμε τον Αύγουστο προς την Διοίκηση του ΕΦΚΑ ξεκίνησαν επιτέλους εδώ και 10 ημέρες να δουλεύουν και τις υπόλοιπες αιτήσεις κύριων συντάξεων.
Το τμήμα έχει ενισχυθεί με άλλα δύο άτομα και θα ενισχυθεί ακόμη περισσότερο όταν η ΔΕΗ δώσει και τα άλλα τέσσερα κομπιούτερ που υποσχέθηκαν στο ταμείο μας.
Επίσης από την Δ/νση πληροφορικής της ΔΕΗ έχουν ανακτηθεί τα αρχεία 2002-2005 και θα δοθούν την άλλη εβδομάδα στο ταμείο μας με αποτέλεσμα την άμεση πρόσβαση στις αποδοχές στον Μ.Ο. των αποδοχών από το 2002 και την έκδοση της οριστικής απόφασης της σύνταξης χωρίς καθυστέρηση.
Δόθηκε η δυνατότητα από τη ΔΕΗ στο ταμείο μας να έχει πρόσβαση στους ασφαλιστικούς χρόνους των εργαζομένων της ΔΕΗ που έχουν κάνει αίτηση συνταξιοδότησης για να χορηγείται η βεβαίωση θεμελίωσης συνταξιοδοτικού δικαιώματος. Η βεβαίωση θα δίνεται με την έκδοση της προσωρινής απόφασης σύνταξης σε τρεις με τέσσερις μήνες περίπου από την αίτηση συνταξιοδότησης.
Για το ΔΣ
Ο Πρόεδρος Ο Γενικός Γραμματέας
Αναστάσιος Δημάκης Παναγιώτης Λόφτσαλης

Δεν υπάρχουν σχόλια: