DEH

DEH

Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

ΑΣΣΕ-ΔΕΗ:ΟΧΙ άλλες Θυσίες - Η οργή μας να γίνει δύναμη ανατροπής

Η πρωτοφανής επίθεση των ΝΔ,ΠΑΣΟΚ & ΔΗΜΑΡ στον λαό με τα επικείμενα νέα μέτρα, στοχεύει στην προλεταριοποίηση όλων μας και μέσω αυτής στην δήθεν ανταγωνιστικότερη θέση της χώρας μας στην παγκόσμια καπιταλιστική σκακιέρα.

Η πολιτική αυτή ασκήθηκε όλα τα προηγούμενα χρόνια και εξυπηρέτησε το ντόπιο και διεθνές κερδοσκοπικό κεφάλαιο. Την πολιτική αυτή υπηρέτησε και η πλειοψηφία των συνδικαλιστών μέσα στο εργατικό κίνημα και μέσα στα συνδικάτα της ΔΕΗ.
Η απόφαση της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ για επαναλαμβανόμενες 48ωρες βρίσκει την πλήρη υποστήριξή μας. Παρά την βεβαιότητά μας για τον εργοδοτισμό και τον συντεχνιασμό των συνδικαλιστών της ΠΑΣΚΕ, ΔΑΚΕ και ΣΑΔ η απόφαση είναι στην σωστή κατεύθυνση και πρέπει να κάνουμε κάθε τι για την επιτυχία της. Οι εργαζόμενοι στην ΔΕΗ με την μεγάλη συμμετοχή στην απεργία, μπορούν να ξεπεράσουν την ηγεσία της ΓΕΝΟΠ δίνοντάς της πραγματικό νόημα ανατροπής των νέων μέτρων.
Ο ευρύτερος συντονισμός με πρωτοβουλίες των ΓΣΕΕ/ΔΕΔΥ και με στόχο την ανατροπή της κυβέρνησης και των πολιτικών της, αλλά και η πρόταξη μιας άλλης αρχιτεκτονικής στην Παραγωγή με περισσότερη Δημοκρατία, είναι η αναγκαία απάντηση του λαού μας στις πολιτικές εξαθλίωσής του.

Εφόσον η απεργία ξεκινήσει όπως αποφασίστηκε, το ξημέρωμα της Τρίτης πρέπει να μας βρει μπροστά στις πύλες των εργοστασίων και στις εισόδους των περιοχών για την περιφρούρηση της απεργίας.
Τα νέα μέτρα θα μας βρουν απεργούς, θα μας βρουν στους δρόμους υπερασπιζόμενοι την αξιοπρεπή διαβίωση της οικογένειάς μας και κάθε οικογένειας. Θα μας βρουν υπερασπιζόμενους την Ελλάδα και την περιουσία της, υπερασπιζόμενους μια ΔΕΗ Δημόσια ενιαία και κοινωνικοποιημένη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: