DEH

DEH

Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

Μέσα Μεταφοράς: επαναλαμβανόμενες απεργίες μαζί με ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ ενόψει νέων μέτρων

Κινητοποιήσεις προαναγγέλλουν τα σωματεία των Μέσων Μεταφοράς σταθερής τροχιάς (Μετρό, ΗΣΑΠ και Τραμ) ενόψει της ανακοίνωσης των νέων μέτρων που προβλέπει το πακέτο των 11,5 δισ. Ευρώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες η ΣΤΑ. ΣΥ βρίσκεται σε συνεννόηση με τη ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ για την παράλληλη πραγματοποίηση 48ωρων επαναλαμβανόμενων απεργιών.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση οι αγωνιστικές κινητοποιήσεις αποτελούν μονόδρομο «για να ανατραπούν οι πολιτικές που οδηγούν στην εξαθλίωση τον ελληνικό λαό».

Σε ανακοίνωσή τους, οι εργαζόμενοι στο Μετρό, στον ΗΣΑΠ και στο Τραμ καλούν μάλιστα τη ΓΣΕΕ «να αναλάβει τις ιστορικές της ευθύνες και την πρωτοβουλία για τον συντονισμό όλων των Ομοσπονδιών, των Σωματείων και των Ενώσεων, ώστε να διαμορφωθούν από κοινού οι αναγκαίες παρεμβάσεις και οι κινητοποιήσεις για την αποτροπή της λήψης των μέτρων».

Τέλος οι συνδικαλιστές στα Μέσα Σταθερής τροχιάς διαμηνύουν ότι «σε κάθε περίπτωση δε θα μείνουν αδρανή, με σταυρωμένα χέρια, περιμένοντας να συνθλιβούν κάτω από τον οδοστρωτήρα των μέτρων».

Από http://www.econews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: