DEH

DEH

Τρίτη 10 Ιουλίου 2012

Ο νομικός σύμβουλος της ΔΕΗ στέλνει «επικίνδυνο» mail και υμνεί τον συνδικαλιστή Φωτόπουλο. ΜΕΙΖΟΝ ΘΕΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΑΡΓΥΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Ο νομικός σύμβουλος της ΔΕΗ στέλνει «επικίνδυνο» mail και υμνεί τον συνδικαλιστή ΦωτόπουλοΕίναι γνωστό ότι οι θέσεις εξουσίας σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να βλάψουν σοβαρά την υγεία και κυρίως την ψυχική!   
http://www.inews.gr/225/o-nomikos-symvoulos-tis-dei-stelnei-epikindyno-mail-kai-ymnei-ton-syndikalisti-fotopoulo.htm
Διαβάζοντας χθες στο «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ» το σχόλιο σχετικά με ένα πραγματικά πολύ περίεργο mail το οποίο έστειλε ο νομικός σύμβουλος της ΔΕΗ, Αργύρης Οικονόμου, στην διοίκηση προβληματίστηκα. Είναι δυνατόν- σκέφτηκα- ο νομικός σύμβουλος της ΔΕΗ να ζητάει να καλυφθούν παράτυπες πράξεις της Επιχείρησης; Μπα, είπα, και θεώρησα το σχόλιο μάλλον υπερβολικό.

Αργότερα όταν μου ήλθε και πάλι στο μυαλό η υπόθεση αυτή άρχισα να κάνω μερικά τηλεφωνήματα για να το διευκρινίσω.

Δεν σας κρύβω ότι από την πρωτοβουλία μου αυτή έμαθα πολλά και διάφορα. Όλα πολύ ενδιαφέροντα. Πρώτον κατάφερα να πάρω στα χέρια μου το περιβόητο mail και το οποίο παραθέτω σήμερα.

Άρα το σχόλιο της εφημερίδας δεν ήταν υπερβολικό. Έμαθα ακόμα ότι ο νομικός σύμβουλος είναι από εκείνους που θαυμάζουν τον συνδικαλιστή Φωτόπουλο αφού όπου βρεθεί και όπου σταθεί στην ΔΕΗ του πλέκει το εγκώμιο. Και μάλιστα όλα αυτά την ώρα που ο κ. Σαμαράς κατακεραύνωνε τον Φωτόπουλο από το βήμα της Βουλής!

Το σημειώνω αυτό γιατί ο κ. Οικονόμου διατείνεται -όπως λένε πολλά στελέχη της ΔΕΗ- ότι διατηρεί ισχυρές φιλικές σχέσεις με τον Πρωθυπουργό.

Θα πρότεινα λοιπόν να συζητήσει με τον κ. Σαμαρά το θέμα του κ. Φωτόπουλου ώστε ο πρόεδρος της Κυβερνήσεως να αλλάξει άποψη για τον γνωστό συνδικαλιστή.

Άρτεμις Παραδείσου


Στο σημείο αυτό θα μου επιτρέψετε να παραθέσω το σχόλιο του «ΠΡΩΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ» από την στήλη Dark Room:

«Δεν γνωρίζω εάν ο νομικός σύμβουλος της ΔΕΗ κ. Αργύρης Οικονόμου διαθέτει ιδιαίτερη κλήση στην ενασχόληση με τα κοινά ή αν έχει κοινωνικά οράματα. Αυτό το επισημαίνω γιατί από τις πληροφορίες μου φαίνεται ότι κάτι περίεργο συμβαίνει με τις μεθοδεύσεις που ακολουθεί.

Πάντως στην θέση την οποία και διατηρεί μέχρι σήμερα τοποθετήθηκε από την Κυβέρνηση Καραμανλή και όπως μαθαίνω από καλή πηγή με ετήσιο μισθό 150.000 ευρώ. Σήμερα βέβαια υπάρχει διαφοροποίηση στο ποσόν λόγω κρίσης!

Η ίδια πηγή, λοιπόν, με πληροφόρησε ότι ο κ. Οικονόμου θεωρεί ότι ο γνωστός συνδικαλιστής Φωτόπουλος είναι ο εντιμότερος όλων. Γούστο του και καπέλου του να πιστεύει ότι θέλει για τον Φωτόπουλο η για όποιον άλλον θέλει. Αλλά ταυτόχρονα- ο εν λόγω κύριος- θεωρεί ότι αρκετοί Υπουργοί του Καραμανλή δεν ήταν και τα… καλύτερα παιδιά.

Αλλά το θέμα σήμερα δεν είναι αυτό. Σήμερα θα ασχοληθούμε με ένα mail το οποίο απέστειλε στην διοίκηση της ΔΕΗ και μεταξύ άλλων ομολογεί ότι ενδεχόμενος αιφνιδιαστικός έλεγχος από τα στελέχη της τρόικας θα ήταν επικίνδυνος για την ΔΕΗ , προφανώς γιατί η ΔΕΗ πράγματι ακολουθούσε αντί - ανταγωνιστικές πρακτικές μονοπωλιακού χαρακτήρα οι οποίες πιθανώς θα απεκαλύπτοντο από τον έλεγχο και θα δημιουργούσαν μεγάλο ζήτημα.

Σε άλλο σημείο ο κ. Οικονόμου ομολογεί οτι στελέχη της ΔΕΗ συναλλάσσονται με τους ανταγωνιστές! Και αυτός είναι νομικός σύμβουλος…».

Δεν υπάρχουν σχόλια: