DEH

DEH

Δευτέρα 9 Ιουλίου 2012

Ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ, Νίκος Φωτόπουλος σήκωσε το γάντι που του έριξε χθες ο πρωθυπουργός: «Τζάμπα μάγκας ο Σαμαράς» Δ. ΒΕΡΥΚΙΟΣ: το εκλογικό αποτέλεσμα είναι ξεπουλήστε τα όλα


«Ο κ. Σαμαράς είναι τζάμπα μάγκας […] επέλεξε ως αντίπαλούς του άλλους και όχι αυτούς που έπρεπε, μεγαλοκαρχαρίες […] κρατικοδίαιτους απατεώνες. Επέλεξε τον εύκολο αντίπαλο, τους συνδικαλιστές», δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό Alpha 989.
Ζήτησε τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος για την αποκρατικοποίηση της ΔΕΗ και κάλεσε τον Αντώνη Σαμαρά να του αποδείξει πως αν η επιχείρηση περάσει στον έλεγχο ιδιωτών, οι καταναλωτές θα έχουν φτηνότερη ηλεκτρική ενέργεια, λέγοντας πως αν αυτό συμβεί, οι συνδικαλιστές θα συμφωνήσουν «από σήμερα κιόλας» στην ιδιωτικοποίησή της.
Άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο απεργιακών κινητοποιήσεων. «Για ότι θα συμβεί την ευθύνη δεν έχουμε εμείς που είμαστε οι αμυνόμενοι […] δεν δίνουμε αγώνα για να πάρουμε αυξήσεις», είπε. Υπογράμμισε πως σε μια μάχη χρησιμοποιολύνται όλα τα νόμιμα όπλα και η απεργία είναι συνταγματικά κατοχυρωμένη.

http://www.alpha989.com/Interview.aspx?a_id=43043

ΗΧΗΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟΝ alpha989

Δεν υπάρχουν σχόλια: