DEH

DEH

Δευτέρα 23 Απριλίου 2018

Η ΓΕΝΟΠ δηλώνει έξοδο μονάδων από την απεργία και τις ίδιες μονάδες ο ΑΔΜΗΕ της εμφανίζει δηλωμένες για παραγωγή σε καθεστός χαμηλής λειτουργίας

Αποτέλεσμα εικόνας για αησ λαυριο 5
11 Μονάδες της ΔΕΗ στο σύστημα, δια πάν… ενδεχόμενο – Αμετάβλητη η ΟΤΣ – Ποια η εικόνα της αγοράς την 1η μέρα απεργίας της ΓΕΝΟΠ.

Τέσσερις περισσότερες μονάδες της ΔΕΗ σε σχέση με την περασμένη Δευτέρα (με ίδια πρόβλεψη για ζήτηση, ΑΠΕ, υδροηλεκτρικά και εισαγωγές) έχουν δηλωθεί για σήμερα στην προημερήσια αγορά, σύμφωνα με στοιχεία του ΛΑΓΗΕ.
Οι περισσότερες μονάδες θα λειτουργήσουν σε χαμηλότερη ισχύ.
Χαρακτηριστικά στον Άγιο Δημήτριο οι μονάδες 1,2, 4 και 5 θα λειτουργούν σε ισχύ 150 έως 188 MW, η Καρδιά 2 στα 151MW,  το Αμύνταιο 1 στα 150 MW.
"Στο λιγνιτικό κέντρο δυτικής Μακεδονίας τέθηκαν εκτός λειτουργίας τρεις μονάδες: η I & II στον ΑΗΣ Αγ. Δημητρίου, η 2η στον ΑΗΣ Καρδιάς"
Για σήμερα έχουν δηλωθεί από τη ΔΕΗ οι εξής μονάδες: Άγιος Δημήτριος 1,2,4,5, Καρδιά 2,4, Μεγαλόπολη 3, Αμύνταιο1, Αλιβέρι 5, Λαύριο 4, Κομοτηνή.
Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΓΕΝΟΠ, στο νότιο σύστημα της χώρας έχουν τεθεί εκτός λειτουργίας μια λιγνιτική μονάδα στον ΑΗΣ Μεγαλόπολης και μια μονάδα Φυσικού αερίου στο Λαύριο.
Μένει να μάθουμε ποιες είναι οι μονάδες Λαύριου και Μεγαλόπολης που τέθηκαν εκτός λειτουργίας, για να δούμε αν συμπίπτουν με αυτές που η ΔΕΗ δήλωσε στον ΑΔΜΗΕ και λειτουργούν σε χαμηλή ισχύ.
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: