DEH

DEH

Δευτέρα 30 Απριλίου 2018

Αδαμίδης: Δυστυχώς, τα στελέχη της ΝΔ δεν είχαν τίποτα να πουν «για την ταμπακέρα»

Ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ, Γ. Αδαμίδης, προέβη στην ακόλουθη δήλωση με αφορμή την επίσκεψη βουλευτών της ΝΔ στη Δ. Μακεδονία:
"Πριν ακόμη προλάβει να στεγνώσει το μελάνι από τη δημοσίευση του νόμου 4533/18 για την πώληση των λιγνιτικών μονάδων, κλιμάκιο στελεχών της αξιωματικής αντιπολίτευσης επισκέφθηκε μονάδες της ΔΕΗ στη Δυτική Μακεδονία με την ελπίδα ότι θα
συναντήσει λωτοφάγους.
Με πρόδηλη αμηχανία απέναντι στην αγωνία εργαζομένων και πολιτών ξέχασαν «τη μικρή ΔΕΗ» και υπεραμύνθηκαν της ανάγκης για έλευση στρατηγικού επενδυτή, διαγκωνιζόμενοι με τους σημερινούς κυβερνώντες (ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ) για το ξεπούλημα της ΔΕΗ. Παράλληλα, απέφυγαν να εξηγήσουν και να απαντήσουν πειστικά γιατί χρειάζεται στρατηγικό εταίρο μια επιχείρηση που της οφείλουν 3 δισεκατομμύρια ευρώ; Όταν θα ήταν αρκετό να εισπράξει τα οφειλόμενα , να σχεδιάσει τις αναγκαίες κινήσεις και να κάνει τις απαιτούμενες επενδύσεις!
Δυστυχώς, τα στελέχη της ΝΔ δεν είχαν τίποτα να πουν «για την ταμπακέρα».
Για το επικείμενο κλείσιμο των ΑΗΣ Καρδιάς και Αμυνταίου μίλησαν, ξεδιάντροπα, για σταδιακή απεξάρτηση από το λιγνίτη και για επιδοτούμενα προγράμματα κατάρτισης από την Ευρωπαϊκή Ένωση!
Αν, τα όσα ισχυρίστηκαν η εκπρόσωπος Τύπου και ευρωβουλευτής Μ.Σπυράκη, όσο και ο αρμόδιος τομέαρχης Κ.Σκρέκας, είναι αποτέλεσμα νεοφιλελεύθερων εμμονών ή περιορισμένης γνώσης γύρω από τα ενεργειακά αυτό είναι κάτι που το έχουν αντιληφθεί ήδη οι εργαζόμενοι στο Λιγνιτικό Κέντρο Δυτικής Μακεδονίας!"
energypress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: