DEH

DEH

Τετάρτη 4 Μαΐου 2016

Νέο Ξεκίνημα - Ανεξάρτητοι ΕΤΕ ΔΕΗ

η εικόνα προφίλ του χρήστη Νέο Ξεκίνημα - Ανεξάρτητοι ΕΤΕ ΔΕΗ
Μάιος 2016

Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι
Το Σωματείο της ΕΤΕ ΔΕΗ προχωράει στις εκλογικές διαδικασίες του. Πέρασαν κιόλας τρία χρόνια που το Ανεξάρτητο Ψηφοδέλτιο μας συμμετέχει ενεργά στα όργανα του σωματείου μας.
Όλο αυτό το διάστημα μοναδικός μας σκοπός ήταν να τηρήσουμε στο ακέραιο τις δεσμεύσεις που είχαμε δώσει σε εσάς. Καταφέραμε μέσα από πολλές δυσκολίες και πιέσεις να παραμείνουμε Ανεξάρτητοι , τόσο στις ψηφοφορίες στο
Εκλογικό Συνέδριο της ΓΕΝΟΠ, όσο και σε όλες μας τις δράσεις. Τα τρία αυτά χρόνια με την παρουσία μας στο Δ.Σ. της ΕΤΕ αλλά και στην ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ και το Εργατικό Κέντρο Αρκαδίας, κάναμε πράξη την ενότητα, την παρουσίαση των προβλημάτων των εργαζομένων όλου του Ομίλου ΔΕΗ και σε όλες μας τις επαφές μαζί σας , σας μεταφέραμε την πραγματική εικόνα όλων όσων συμβαίνουν στην ΔΕΗ και το συνδικάτο. Τα τρία αυτά χρόνια ποτέ δεν χρησιμοποιήσαμε πολιτικό λόγο αλλά μιλάγαμε την γλώσσα των προβλημάτων και της αγωνίας όλων μας.
Σταθερή και αταλάντευτη θέση παραμένει μια ΔΕΗ ενιαία και καθετοποιημένη. Σταθερά συνεχίζουμε χωρίς να μας ενδιαφέρουν οι πολιτικοί σχηματισμοί και τα κόμματα. Συνεχίζουμε να δεχόμαστε στις τάξεις μας όλους τους εργαζόμενους , ανεξάρτητα από τα πιστεύω τους.
Το παρόν και το μέλλον είναι ακόμα πιο δύσκολο και απαιτεί την ενότητα όλων μας. Απαιτεί εργαζόμενους που να μπορούν να στηρίζονται στις δικές τους δυνάμεις. Ειδικά τώρα χρειάζεται όλοι οι εργαζόμενοι να ενισχύσουν το ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ και να συμμετέχουν ενεργά στις διαδικασίες.
Χορτάσαμε από επαγγελματίες και μόνιμους συνδικαλιστές. Από εργατοπατέρες-δεινόσαυρους που χρόνια τώρα έχουν ξεπουλήσει και αγνοήσει τους εργαζόμενους. Από συνδικαλιστές οι οποίοι έχουν μόνιμες εξαρτήσεις από κόμματα και συμφέροντα.
Είναι αυτοί που με λύσσα πολεμούν το κάθε τι καινούργιο, αφού βλέπουν ότι χάνεται η όποια δύναμη είχαν. Είναι αυτοί που έχοντας ξεπουλήσει τα πάντα τολμούν να πιέζουν, να εκφοβίζουν, να παραπλανούν εργαζόμενους που θέλουν να ενισχύσουν το Ανεξάρτητο Ψηφοδέλτιο μας. Το κάνουν γιατί ξέρουν ότι το ψηφοδέλτιο μας είναι η βάση για να αναλάβουν δράση νέα πρόσωπα , απλοί εργαζόμενοι όπως εσείς. Γιατί μέσα από το ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ έχουν βγει και θα συνεχίσουν να βγαίνουν εκπρόσωποι των εργαζομένων που θα τους νοιάζουν τα προβλήματα, οι αγωνίες όλων μας και θα αντιμετωπίζουν τους εργαζόμενους σαν ανθρώπους και όχι σαν ψήφους.
Θα συμμετέχουμε στις εκλογικές διαδικασίες της ΕΤΕ ΔΕΗ , συνεχίζοντας την μέχρι σήμερα ανεξάρτητη πορεία μας. Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές για την επιχείρηση και τους εργαζόμενους, παραμένουμε πιστοί στις δεσμεύσεις μας, οι οποίες είναι οι δικές σας απαιτήσεις.
Ζητάμε και επιδιώκουμε την ενότητα, με πράξεις μόνο και όχι με λόγια και ψεύτικες υποσχέσεις.


Δεν υπάρχουν σχόλια: