DEH

DEH

Παρασκευή 13 Μαΐου 2016

ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΣΤΑ Δ.Σ. ΔΕΗ - ΑΔΜΗΕ - ΔΕΔΔΗΕ

ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ


Στις 17 - 18 Μαΐου 2016 προχωράμε με αγωνιστική διάθεση και αποφασιστικότητα στις  εκλογές για την ανάδειξη εκπροσώπων των εργαζομένων στο Δ.Σ. της ΔΕΗ και στα αντίστοιχα Δ.Σ. των ΔΕΔΔΗΕ και ΑΔΜΗΕ (μόνο στις 18/5). Τώρα που συνεχίζεται με αμείωτη ένταση η επίθεση όχι μόνο στα δικαιώματά μας, αλλά στην ίδια τη δημοκρατία, τη λαϊκή κυριαρχία, η συμμετοχή όλων στη λειτουργία των δημοκρατικών θεσμών, αλλά και τη δράση του
συνδικαλιστικού και εργατικού κινήματος, είναι κρίσιμο ζήτημα. Εδώ βρίσκεται η δύναμή μας. Στην οργάνωση και στον ολομέτωπο, αγώνα.
ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ
Τα εφτά τελευταία χρόνια, ξεδιπλώθηκε μια πρωτόγνωρη επίθεση που ξεκινάει από το εισόδημα και τους όρους διαβίωσης και κλιμακώνεται στα δικαιώματα, την εκπροσώπηση, την αυτοτελή παρουσία και δράση του συνδικαλιστικού κινήματος και καταλήγει στην συνταγματική νομιμότητα, την ίδια την κρατική υπόσταση της πατρίδας μας! Παίρνοντας τη σκυτάλη από το  την υπογραφή του τρίτου μνημονίου, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ ανέλαβε να υλοποιήσει πρόγραμμα σαρωτικής αντιλαϊκής επιδρομής και να εδραιώσει καθεστώς μόνιμης επιτροπείας στη χώρας μας.
Η επίσημη ανεργία ξεπέρασε το 27%, ενώ η πραγματική της διάσταση είναι πολλαπλάσια. Σημαντικό κομμάτι νέων, το επιστημονικό δυναμικό της χώρας αναζητά την ελπίδα στο εξωτερικό! Οι εργασιακές σχέσεις στον ιδιωτικό τομέα αποδιαρθρώθηκαν. Ο δημόσιος τομέας ακολουθεί καταπόδας, με δραματική μείωση των εισοδημάτων κ.α. Ο κατώτερος μισθός έπεσε κάτω από τα όρια της φτώχιας. Συντάξεις και ασφαλιστική περιουσία λεηλατούνται! Η νέα ασφαλιστική απορρύθμιση και η νέα φορολογική λεηλασία, που ψηφίστηκαν πριν λίγες μέρες, ισοπεδώνουν ότι απέμεινε! Η δημόσια περιουσία ξεπουλιέται όσο - όσο, χαρίζεται στους δανειστές και τους διεθνείς «υμετέρους» των αγορών! Η παραγωγική βάση της χώρας συρρικνώνεται. Τα μικρομεσαία στρώματα καταστρέφονται, και χιλιάδες επιχειρήσεις οδηγούνται στο μαρασμό και τα λουκέτα.
Στη δεκαπενταετή εφαρμογή της, η πολιτική της ΕΕ και στο χώρο της ηλεκτρενέργειας, εκτόξευσε στα ύψη το κόστος για τους καταναλωτές, προκάλεσε σοβαρά προβλήματα βιωσιμότητας στη ΔΕΗ και συνέβαλε στην περαιτέρω αποδιάρθρωση της παραγωγικής βάσης της χώρας! Οι ιδιώτες, μεγαλοπαραγωγοί και μεταπράτες ενέργειας, πλούτισαν και πλουτίζουν στηριζόμενοι στο νομοθετικό πλαίσιο και τις προκλητικές επιδοτήσεις που «απελευθερώνουν» την αγορά από «περιττές» κοινωνικές και εθνικές ρυθμίσεις! Άλλωστε το κρατικό μονοπώλιο της ΔΕΗ, παρά την ληστρική του αφαίμαξη από το κεφάλαιο και το κομματικό πελατειακό σύστημα, μπορούσε ανάμεσα σε άλλα να εξασφαλίζει και τα ανταγωνιστικότερα τιμολόγια στην ΕΕ!


Η οικονομική ολιγαρχία και τα κόμματά της, οι εκάστοτε μνημονιακές κυβερνήσεις και τα ΜΜΕ καλλιεργούν «κλίμα ευφορίας» (ρύθμιση του δημόσιου χρέους, πρωτογενές πλεόνασμα). Επιχειρούν να πείσουν ότι  σύντομα θα βγούμε από την κρίση. Ψεύδονται ασύστολα...
Η ελληνική κρίση παραμένει άμεσα εξαρτημένη από την πορεία της κρίσης του ευρώ! Γι αυτό, όποια διευθέτηση γίνεται στο στενό δημοσιονομικό πλαίσιο που καθορίζουν οι δανειστές, θα αποδείχνεται ατελέσφορη και καταστροφική!
Για να βγει η πατρίδα και ο λαός από τα σημερινά αδιέξοδα απαιτείται μια εναλλακτική εθνική πολιτική σε αντίστροφη πορεία από αυτή που γέννησε και συντηρεί την κρίση χρέους, σύμφωνη με τις ανάγκες της κοινωνίας και όχι του χρηματοπιστωτικού κεφαλαίου.
                                                                                                                            1
3Ο ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΔΕΗ
Η πολιτική της ΕΕ και του ΔΝΤ συνοψίζεται στην οργανωμένη μεταφορά του δημόσιου πλούτου και των λαϊκών περιουσιών στα αρπακτικά των διεθνών αγορών. Ο ενεργειακός τομέας δεν βγήκε ποτέ από τη λεγόμενη «λίστα με τα προαπαιτούμενα» των δανειστών!
Οι απαιτήσεις που περιγράφονται και στο 3ο μνημόνιο (Ν. 4336/2015):
1.  Η Ιδιωτικοποίηση του ΑΔΜΗΕ, εκτός εάν προταθεί εναλλακτικό σχέδιο σε συμφωνία με τους θεσμούς για την επίτευξη πλήρους ιδιοκτησιακού διαχωρισμού από τη ΔΕΗ. Το «εναλλακτικό σχέδιο» της κυβέρνησης προβλέπει ότι το Δημόσιο θα εξαγοράσει αρχικά το 100% του ΑΔΜΗΕ και μετά θα πουλήσει το 20% σε διεθνή Διαχειριστή Δικτύων (TSO) και το 29% μέσω του Χρηματιστηρίου. Είναι προφανές ότι τόσο η εναλλακτική πρόταση της σημερινής κυβέρνησης, όσο και η πρόθεση της προηγουμένης κυβέρνησης (για  παραχώρηση του ΑΔΜΗΕ σε ιδιώτη στρατηγικό επενδυτή), οδηγούν στον ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΜΟ της Ενιαίας Καθετοποιημένης ΔΕΗ, στην περαιτέρω υπονόμευση της βιωσιμότητας του ομίλου και όλων των εταιρειών του.
Άλλωστε το ελληνικό δημόσιο δεν διαθέτει τους οικονομικούς πόρους, προκειμένου να «αποζημιωθεί» ο όμιλος ΔΕΗ για την μεταβίβαση - παραχώρηση του ΑΔΜΗΕ!
Το κύριο όμως, για το λαό και τη χώρα, είναι η εκποίηση της στρατηγικότερης εθνικής υποδομής της, του Εθνικού Συστήματος Μεταφοράς. Αυτού που ο γκαουλάιτερ Ντάισελμπλουμ αρνείται να ιδιωτικοποιήσει έστω και κατά 1% στη δική του πατρίδα.
2. Η ΔΕΗ υποχρεώνεται να περιορίσει την ισχύ που εγχέει στο σύστημα από παραγωγή ή εισαγωγές στο 50% μέχρι το 2020, επί ποινή 5 με 10% του ετήσιου κύκλου εργασιών της(!). Με σημερινά οικονομικά στοιχεία, πρόστιμο 600.000.000€ το χρόνο. Ακόμη, χάνει  άμεσα το 25% των πελατών στη λιανική και πάνω από το 50% των πελατών μέχρι το 2020! αφού προβλέπεται μετά το 2019 κανένας προμηθευτής ηλεκτρισμού δεν θα πρέπει να κατέχει μερίδιο πάνω από 50%, «φωτογραφική απαίτηση» σε βάρος της ΔΕΗ!
Η συμφωνία αυτή οδηγεί τον όμιλο ΔΕΗ σε χρεοκοπία καθώς μειώνονται τα ΕΣΟΔΑ. Αν συνυπολογιστούν και οι απλήρωτοι λογαριασμοί (άνω των 2 δις €) δημιουργείται μια κατάσταση μη αναστρέψιμης οικονομικής  ασφυξίας.
3. Η ΔΕΗ υποχρεώνεται από τον Οκτώβριο να πουλά σε τιμές κόστους, μέσω ΝΟΜΕ, σε ιδιώτες μεταπράτες σημαντικό μέρος της φτηνής της ηλεκτρικής παραγωγής (από λιγνίτες - νερά). Αυτοί θα μεταπωλούν την ενέργεια αυτή σε τιμές ανταγωνιστικές προς τα τιμολόγια της ΔΕΗ, χωρίς να επωμίζονται τα ρίσκα της!
4. Εφόσον κριθεί «ανεπαρκής ο ανταγωνισμός», προβλέπεται να παρθούν άλλα «δομικά μέτρα» όπως η πώληση της «μικρής ΔΕΗ». Το 2016 προβλέπεται να ιδιωτικοποιήσει, το ΤΑΙΠΕΔ, το 17% των μετοχών της ΔΕΗ. Απαίτηση των δανειστών είναι και η μεταφορά του υπόλοιπου 34% των μετοχών στο ΤΑΙΠΕΔ και του 40% των παραγωγικών μονάδων της(!). Ο αρμόδιος Υπουργός και η Διοίκηση του Ομίλου προτείνουν στον αντίποδα από συμπράξεις με ιδιώτες, μέχρι «πολλές μικρές ΔΕΗ».
Τόσο το μοντέλο που προκρίνει το 3ο μνημόνιο όσο και τα σχέδια που έχουν εκπονηθεί στο παρελθόν, καταλήγουν στο ίδιο αποτέλεσμα, δηλαδή στη δραστική συρρίκνωση, ιδιωτικοποίηση και διάλυση της ΔΕΗ! Στόχος που είχε τεθεί εξαρχής από την ΕΕ και τις αγορές με την ολοκλήρωση της απελευθέρωσης της κερδοσκοπικής δράσης των ιδιωτών στην ηλεκτρική ενέργεια, τη μετατροπή της από κοινωνικό αγαθό, σε είδος πολυτελείας και ο αφοπλισμός της χώρας από τον σημαντικότερο μοχλό παραγωγικής της ανασυγκρότησης.
ΔΕΗ ΕΝΙΑΙΑ - ΚΑΘΕΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ - 100% ΔΗΜΟΣΙΑ
Ο αγώνας ενάντια στην ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ είναι αγώνας ενάντια στην «απελευθέρωση» της αγοράς ενέργειας.  Ο ήλιος, ο άνεμος, το νερό, ο ορυκτός πλούτος δεν αποτελούν πεδία κερδοφορίας αλλά μέσα για την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας, την οποία οφείλει να διαχειρίζεται αποκλειστικά η πολιτεία ως δημόσιο κοινωνικό αγαθό προσβάσιμο σε όλους και όχι ως εμπόρευμα πολυτελείας, όπως θέλουν οι οδηγίες, τα  μνημόνια και η πλουτοκρατία. Η ιδιωτικοποίηση - ξεπούλημα της ΔΕΗ είναι μεγάλη, ανεπανόρθωτη καταστροφή. Όχι μόνο αλλά και για τους εργαζόμενους στον Όμιλο, αλλά για την εθνική οικονομία, την κοινωνία, την ανάπτυξη, το περιβάλλον, την εθνική κυριαρχία!
                                                                                                                            2
ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ: ΔΕΗ Ενιαία και καθετοποιημένη, 100% Δημόσια με αποκλειστικότητα σε παραγωγή - μεταφορά - διανομή, που θα λειτουργεί για την ικανοποίηση των κοινωνικών αναγκών. Μόνο μια τέτοια ΔΕΗ μπορεί να συνδυάζει αποτελεσματικά την αξιοποίηση του εγχώριου ενεργειακού πλούτου (ορυκτού και ανανεώσιμου) με τον ριζοσπαστικό παραγωγικό μετασχηματισμό της χώρας.
Μόνο μια τέτοια ΔΕΗ μπορεί να εξασφαλίσει αδιάλειπτο και φθηνό ρεύμα για το λαό, χιλιάδες νέες θέσεις σταθερής εργασίας με ικανοποιητικές απολαβές και δικαιώματα.
ΚΑΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΕΤΩΠΟ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΤΗΣ ΔΕΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. Στο μέτωπο αυτό θα επιδιώξουμε να βρεθούμε με όλους όσοι αυτά τα χρόνια δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό στους χώρους  εργασίας και  στους συλλογικούς αγώνες, ανεξάρτητα από ιδεολογικές αφετηρίες, πολιτικές προτιμήσεις ή κομματικές εντάξεις!
Ο παλλαϊκός ξεσηκωμός του λαού μας μπορεί να σαρώσει όχι μόνο τα μνημόνια αλλά και όλο το κατοχικό πολιτικό μπλοκ, που τα στηρίζει.
Ο ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΣ ΔΕ ΣΥΝΑΔΕΙ ΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ ΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑΣ, ΣΥΝΑΛΛΑΓΗΣ ΚΑΙ ΕΚΜΑΥΛΙΣΜΟΥ
Τα τελευταία χρόνια, σε ευνοϊκότερες συνθήκες, οι εκπρόσωποι των εργαζομένων στα όργανα διοίκησης, ηγετικά στελέχη της ΠΑΣΚΕ - ΕΑΜΕ και της ΔΑΚΕ, λειτούργησαν απροκάλυπτα ως εκπρόσωποι κυβέρνησης και διοίκησης, παρά ως εκπρόσωποι των εργαζομένων. Κραυγαλέες περιπτώσεις η στάση τους απέναντι στις ιδιωτικοποιήσεις, τα μνημόνια, το Ασφαλιστικό, τους εργαζόμενους.
Το ερώτημα που τίθεται είναι: Ποια στάση θα κρατήσουν οι εκπρόσωποί μας το επόμενο διάστημα; Γι’ αυτό έχει σημασία ποιοι θα μας εκπροσωπούν αύριο. Πόσο ανεξάρτητοι είναι. Σε ποιόν τελικά θα  λογοδοτούν.
Αν θα επιτρέψουμε να συνεχίζεται η περίοδος των «γάμων» και των «παζαριών», του  διεφθαρμένου συνδικαλισμού, που μοναδικό στόχο έχουν την εξυπηρέτηση της κυρίαρχης πολιτικής!
Στη Διακήρυξη μας για τις προηγούμενες εκλογές το 2013, τονίζαμε: «Με παρατάξεις και στελέχη δέσμια καταστροφικών πολιτικών και υπόλογα για αξιόποινες πράξεις πώς θα δώσουμε τις μάχες της επόμενης περιόδου στην πιο κρίσιμη περίοδο για τον Όμιλο και τη χώρα;».
Η εκτίμηση αυτή αποδείχτηκε και από την τροπολογία που ψηφίστηκε πριν από λίγες μέρες, σε άσχετο νομοσχέδιο, όπου δίδεται το δικαίωμα της δεύτερης θητείας στους μέχρι σήμερα εκπροσώπους μας στα Δ.Σ.!
Έτσι αναβαθμίζεται η εκπροσώπησή μας;  Ή μόνο σε τέτοια ζητήματα επιτρέπουν οι «θεσμοί» στην κυβέρνηση να έχει άποψη! Για  Ασφαλιστικό - Φοροληστρικό, επιτρέπεται να ψηφίζει μόνο ό,τι της υποδεικνύουν…
Έχουμε να αποφασίσουμε αν με την ψήφο μας θα επιτρέψουμε να συνεχιστεί ο εκφυλισμός της συμμετοχής των εργαζομένων στα Δ.Σ. των εταιρειών του Ομίλου.
Οι εργαζόμενοι να απορρίψουν τα ψηφοδέλτια της ΔΑΚΕ και των ΠΑΣΚΕ - ΕΑΜΕ - ΣΑΔ.
Όποιος πραγματικά ενδιαφέρεται για την ανάπτυξη της συμμετοχής των εργαζομένων θα πρέπει να στηρίξει τα ψηφοδέλτια της «ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ»
Η «ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ» δεν είναι μια ακόμα παράταξη. Δεν έχει ανάγκη από κομματικές ομπρέλες και ιδεολογικές αναφορές. Είναι το κοινό ψηφοδέλτιο εργαζόμενων με διαφορετικές αφετηρίες και προτιμήσεις, αλλά με κοινά προτάγματα και στόχους πάλης.
Είναι μια προσπάθεια να πάψει η διάσπαση, η κομματικοποίηση, ο παραγοντισμός των παρατάξεων στο συνδικαλιστικό κίνημα. Για να ξαναγίνει η συμμετοχή στα συνδικαλιστικά δρώμενα υπόθεση των εργαζομένων.
Δεν υπάρχουν λύσεις χωρίς τον ευρύτερο συντονισμό των εργαζομένων, όχι μόνο του Ομίλου και του ευρύτερου δημόσιου τομέα, αλλά, είναι αναγκαία η κοινή δράση εργαζομένων και συνταξιούχων, δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, με μικρούς και μεσαίους επιχειρηματίες, με όλους όσοι πλήττονται απ’ τη σημερινή κατάσταση.
Μας ενώνει ο κοινός αγώνας για απελευθέρωση της Ελληνικής κοινωνίας από τα δεσμά που μας επέβαλαν οι πολυεθνικές, οι «θεσμοί» και το πολιτικό τους προσωπικό. Ανατροπή των μνημονίων και μονομερή αντιμετώπιση - διαγραφή του χρέους σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο!   3
Μας ενώνει η πάλη για να σταματήσουμε την ιδιωτικοποίηση της δημόσιας περιουσίας, να παραμείνουν στο δημόσιο  ΔΕΗ, ΑΔΜΗΕ, ΔΕΔΔΗΕ! Να προστατεύσουμε τα εισοδήματα και τις περιουσίες μας, να διασφαλίσουμε τον Δημόσιο και Κοινωνικό χαρακτήρα της Ασφάλισης, να εξασφαλίσουμε ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και συντάξεις. Για να έχουν μόρφωση, δουλειά και προοπτική τα παιδιά μας.
Για να επιστρέψει η ελπίδα και να οικοδομήσουμε τη Δημοκρατία στον τόπο που τη γέννησε. Να γίνει ο λαός νοικοκύρης στον τόπο μας χωρίς «κηδεμόνες».

17 & 18 ΜΑΪΟΥ 2016 ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ
ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ


ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΑΔΜΗΕ
ΒΕΛΛΙΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ
ΓΙΑΝΝΙΚΑΚΗ ΕΙΡΗΝΗ
ΓΛΑΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ
ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ
ΓΡΙΔΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΖΩΙΤΣΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ
ΛΥΜΠΕΡΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ
ΜΠΑΡΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΜΠΙΡΜΠΙΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΝΟΜΙΚΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΠΑΠΑΔΕΔΕ ΦΛΩΡΑ
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΣΤΡΙΓΚΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
ΣΥΛΛΑΙΔΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΔΕΔΔΗΕ
ΑΓΓΕΛΙΟΥΔΑΚΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ
ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
ΒΛΑΣΤΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ
ΒΟΥΜΒΟΥΡΑΚΗΣΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ
ΒΡΕΤΖΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΓΕΩΡΓΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΚΑΛΟΘΕΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
ΚΑΜΠΙΛΑΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ
ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΚΑΠΕΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΚΑΡΚΑΛΕΤΣΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
ΚΑΣΑΒΕΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΚΑΤΣΙΑΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΚΕΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΚΛΑΔΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ ΘΩΜΑΣ
ΚΟΝΤΟΣΤΑΘΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
ΚΟΡΡΕΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΚΟΥΡΟΥΠΑΚΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ
ΚΟΥΤΣΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΦΩΤΙΟΣ
ΚΩΣΟΓΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΛΑΓΟΥΔΑΚΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
ΜΑΡΑΓΚΟΥΔΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΜΑΡΚΟΜΙΧΕΛΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΜΑΥΡΟΤΣΟΥΠΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ
ΜΗΛΩΝΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΜΠΟΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΝΤΕΝΤΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΝΤΟΥΜΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΠΑΝΑΓΗ ΦΩΤΕΙΝΗ
ΣΙΜΟΣ ΘΩΜΑΣ
ΣΜΥΡΝΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΣΟΥΡΙΑΔΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΣΤΡΑΠΑΤΣΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΤΑΓΓΟΥΛΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
ΤΟΜΑΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΤΟΝΙΚΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΤΟΡΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΤΟΥΤΖΙΑΡΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΧΡΑΠΑΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ                                                        
ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΔΕΗ
ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ ΣΑΡΑΝΤΟΣ
ΑΣΑΛΟΥΜΙΔΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΑΣΛΑΝΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΓΕΜΕΛΑΣ ΣΠΥΡΟΣ
ΓΕΩΡΓΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΗΛΙΑΚΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΙΤΣΚΟΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ
ΚΑΔΟΓΛΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΟΣ
ΚΑΡΑΔΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΚΑΡΑΝΙΚΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ
ΚΑΡΩΝΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
ΚΟΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΜΙΝΩΣ
ΚΟΝΔΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΛΑΜΠΡΙΑΝΙΔΗΣ ΛΑΜΠΡΟΣ
ΛΥΚΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΜΑΝΟΥΣΑΚΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
ΜΑΥΡΟΕΙΔΗ ΜΑΡΙΑ
ΜΕΤΑΞΩΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΜΠΛΙΑΧΟΥΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΜΠΙΚΟΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ
ΝΙΑΚΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΣΟΛΩΜΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΣΤΑΘΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ
ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΤΕΤΡΑΔΗΣ - ΜΑΙΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΤΣΙΑΝΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΤΣΟΛΗΣ ΚΙΜΩΝ














                                                            4

Δεν υπάρχουν σχόλια: