DEH

DEH

Πέμπτη 19 Μαΐου 2016

To μήνυμα του προέδρου της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ Γιώργου Αδαμίδη για τα αποτελέσματα στην εκλογή εκπροσώπων των εργαζομένων στα διοικητικά συμβούλια σε ΔΕΗ, ΔΕΔΔΗΕ και ΑΔΜΗΕ

Συναδέλφισσες – οι
Τα στελέχη – υποψήφιοι του ψηφοδελτίου «ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΔΕΗ» θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους εργαζόμενους του Ομίλου ΔΕΗ που τίμησαν με την επιλογή τους το Ψηφοδέλτιό μας εκλέγοντας έναν εκπρόσωπό μας στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΗ ΑΕ.

Ταυτόχρονα θέλουμε να ευχαριστήσουμε και όλους αυτούς τους εργαζομένους που επέλεξαν τα άλλα ψηφοδέλτια, γιατί με την συμμετοχή τους και την συμμετοχή όλων μας σφυρηλατείται επιπλέον ο θεσμός της εκπροσώπησης των εργαζόμενων στα Διοικητικά Συμβούλια των Εταιρειών του Ομίλου.


Όπως αναφέραμε και στην Διακήρυξή μας το Ψηφοδέλτιο «ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΔΕΗ» δεν προέκυψε ως αποτέλεσμα μιας συγκυριακής ή ευκαιριακής και καιροσκοπικής πολιτικής. Είναι μια προσπάθεια που στόχο έχει να υπηρετήσουμε τη μέγιστη δυνατή Ενότητα των Εργαζομένων στον Όμιλο ΔΕΗ.

Δηλώνουμε ξεκάθαρα ότι θα συνεχίσουμε αταλάντευτα να αναδεικνύουμε και να αγωνιζόμαστε για τα μεγάλα προβλήματα που βιώνουν οι εργαζόμενοι και οι εταιρείες του Ομίλου πάνω από κομματικές επιταγές και στενό παραταξιακό συμφέρον.

Τέλος υπηρετώντας στο έπακρο την λογική των συνεργασιών και σεβόμενοι απόλυτα το εκλογικό αποτέλεσμα θέλουμε να συγχαρούμε τους υποψηφίους της Δημοκρατικής Ανεξάρτητης Κίνησης Εργαζομένων για την επιτυχία τους αφού εξέλεξαν εκπροσώπους και στις τρεις εταιρείες του Ομίλου, καλώντας τους ταυτόχρονα σε έναν διαρκή Αγώνα ενάντια στις πολιτικές και τα συμφέροντα που επιβουλεύονται την διάλυση του μεγαλύτερου Βιομηχανικού Ομίλου της χώρας.
Να αντισταθούμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ στην εκποίηση της ΔΕΗ ΑΕ και του ΑΔΜΗΕ.

Τα Στελέχη της «ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΔΕΗ» θα είναι πάντα μπροστάρηδες στους αγώνες μαζί με την ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ και τα Σωματεία μέλη της.

Για άλλη μια φορά σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας.


ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΟΥΜΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: