DEH

DEH

Παρασκευή 5 Ιουνίου 2015

Συνάντηση με τα Προεδρεία των Σωματειακών του Παραρτημάτων πραγματοποίησε ο Σπάρτακος

Υλοποιώντας τον σχεδιασμό που έχει καταρτίσει και επισήμως έβαλε σε τροχιά υλοποίησης κατά την πρόσφατη πρώτη συνεδρίαση του Διοικητικού του Συμβουλίου, ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ πραγματοποίησε σήμερα την συνάντηση με τα Προεδρεία των Σωματειακών του Παραρτημάτων.

Στην ενημερωτικού χαρακτήρα διαδικασία έγινε αναλυτική αναφορά στα διαχρονικά και τρέχοντα θέματα που απασχολούν τους εργαζόμενους και τη ΔΕΗ.


Πιο συγκεκριμένα, αναλύθηκαν:
  • Επιμέρους ζητήματα που άπτονται της προσφάτως υπογραφείσας Επιχειρησιακής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας
  • Οι προσλήψεις
  • Οργανωτικά
  • Συντήρηση – αντικατάσταση εξοπλισμού

Από την πλευρά των Σω.Π. έγινε ενημέρωση επί της κατάστασης που επικρατεί στον κάθε χώρο, επισημάνθηκαν τα προβλήματα και γενικότερα θέματα που απασχολούν τους εργαζόμενους, ενώ απαντήθηκαν και δόθηκαν διευκρινήσεις -από το Προεδρείο του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ- σε ερωτήματα και απορίες που τέθηκαν από τα Προεδρεία των Παραρτημάτων.

Πιστεύοντας απόλυτα ότι τέτοιου είδους διαδικασίες μπορούν να συμβάλουν τα μέγιστα στην καλύτερη οργάνωση των εργαζόμενων, ώστε να αντιμετωπίζονται περισσότερο άμεσα και αποτελεσματικά τα ζητήματα που προκύπτουν και εφαρμόζοντας το καταστατικό λειτουργίας του, ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ θα συνεχίζει τις συναντήσεις αυτές υλοποιώντας τες σε τακτά χρονικά διαστήματα.

Γραφείο Τύπου 

Δεν υπάρχουν σχόλια: