DEH

DEH

Πέμπτη 18 Ιουνίου 2015

Ανατροπές στο Συνεταιρισμό ΔΕΗ με νέα Κίνηση: "Κ.ΑΝ.ΟΡ.Α.Σ. ΠΣΥΠ/ΔΕΗ". Πρόταση σωτηρίας!

Κίνηση ΑΝατροπής

ΟΡαματικός Αυτοδιαχειριζόμενος

 Συνεταιρισμός ΔΕΗ
  
Κ.ΑΝ.ΟΡ.Α.Σ. ΠΣΥΠ/ΔΕΗ
  
Πρόταση στη Γεν. Συνέλευση ΠΣΥΠ/ΔΕΗ στις 17/6/2015:

Διακοπή των εργασιών της ΓΣ και συνέχιση στις 21/10/2015 (ή άλλη ημερομηνία). Εκλογή, σήμερα, 3μελούς Επιτροπής με εντολή να καταθέσει εισήγηση στη συνεχόμενη συνεδρίαση.
Η 3μελής Επιτροπή, μετά από γραπτό αίτημα της ίδιας της Επιτροπής, να στελεχωθεί με ισότιμη συμμετοχή, προαιρετικά, από εκπροσώπους των: Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, Ορκωτών Λογιστών, ΔΕΗ, Οικονομικού Επιμελητηρίου, Ομοσπονδίας Λογιστών, ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ, ΠΟΣ/ΔΕΗ, ΓΣΕΕ, ΣΔΟΕ.

Όσο λειτουργεί η Επιτροπή αναστέλλονται οι αρμοδιότητες Προεδρείων: ΔΣ-ΕΣ και οι συμβάσεις Οικονομικών και Νομικών Συμβούλων. Δεν λαμβάνονται αποφάσεις που να δεσμεύουν τον ΠΣΥΠ/ΔΕΗ.

Η Επιτροπή, με απεριόριστες αρμοδιότητες, διευκολύνεται από τα Όργανα ΠΣΥΠ να εξετάσει οτιδήποτε, από οπουδήποτε τεθεί και να καταθέσει πόρισμα στη Γ. Συνέλευση ενδεικτικά για :

1. Πως έφθασε ο ΠΣΥΠ στη σημερινή δραματική κατάσταση. Αν και γιατί μεθοδεύεται η διάλυσή του!
2. Τους λόγους καθαίρεσης το 2013 του πρώτου Προέδρου της σημερινής Διοίκησης, αν και κοινές οι ευθύνες με το σημερινό και τότε Γ. Γραμματέα.
3. Όλες τις συνταρακτικές δραματικές καταγγελίες-προτάσεις στις ανακοινώσεις 29/1/2014 & 7/3/2014 του Σωματείου Εργαζομένων στο Συνεταιρισμό ΔΕΗ.
4. Τους λόγους που το Εποπτικό Συμβούλιο στη Συνέλευση 2012 εισηγήθηκε τη μη απαλλαγή της Διοίκησης του Συνεταιρισμού.
5. Τα “παρακρατούμενα” περ. 4 εκατ. ευρώ από Εταιρεία Συνεταίρου, πρώην κορυφαίου της ΓΕΝΟΠ. Γιατί δεν εισακούστηκαν εισηγήσεις Υπηρεσιών και δεν υλοποιήθηκαν αποφάσεις Συνελεύσεων.
6. Τα άνω των 700 χιλ. ευρώ εξωφρενικά δικηγορικά/δικαστικά έξοδα της τελευταίας περιόδου.
7. Την αγωγή περ. 250 χιλ. ευρώ κατά του Συνεταιρισμού (από Εταιρεία συζύγου Συνεταίρου), επειδή η Διοίκηση ΠΣΥΠ απέρριψε εισήγηση των Υπηρεσιών του για εμπρόθεσμη καταγγελία “σύμβασης”.

8. Τα περ. 300 χιλ. ευρώ στην “ΚΩΣΤΊΚΑΣ”, αντίθετα από σαφείς εισηγήσεις Υπηρεσιών.
9. α.Την Επιλογή Εταιρείας Ορκωτών Λογιστών.β.Εάν υπάρχει“εκφοβισμός”μελών Οργάνων και Εργαζόμενων.
10. Την ισχύουσα σύμβαση περ.100 χιλ.ευρώ με Εταιρεία Συμβούλων/Ορκωτών, αντίθετη εισηγήσεων.
11. Το ποιος και με ποια επιδίωξη προσπάθησε 4 φορές, κρυφά από το Λογιστήριο, Παρασκευή βρά-δυ 9 η ώρα, να “παραβιάσει” ηλεκτρονικά τον τραπεζικό λογαριασμό του Συνεταιρισμού στην ΕΤΕ.
12. Τη συνταρακτική-δραματική επιστολή 6/2/13 του μέλους του σημερινού ΔΣ, Γ. Θάνου.
13. Δημοσίευμα Conta News:“Καταγγελίες για “φαγοπότι” στο Συνεταιρισμό ΔΕΗ”. Κόστος εκτός έδρας Οργ.
14. Τις ανακοινώσεις-καταγγελίες από πολλά Σωματεία και Παρατάξεις Συνεταίρων για πρωτόγνωρες, σοβαρές-αρνητικές-βλαπτικές πράξεις μελών Διοίκησης. Και κατά των εργαζόμενων στον ΠΣΥΠ.
15. Τη διάθεση των εκατομμυρίων ευρώ της μηνιαίας έκτακτης εισφοράς των 6 ευρώ από το 2010.

16. Τη σύμβαση: “Σύστημα υγείας Ελευθέρας” με τη μηνιαία συνδρομή 6 ευρώ.
17. Την “αφαίρεση” προσωπικών δεδομένων από φακέλους εργαζόμενων και “δημοσιοποίησή” τους.
18. Πιθανά πορίσματα υλοποίησης αποφάσεων του σημερινού ΔΣ για: “σκάνδαλα” Προηγούμενων, “διαθέσεις κινητών” και αντικαταστατικής συμμετοχής στο ΔΣ λόγω ποινικής δίκης στη ΓΕΝΟΠ.
19. Τις αποφάσεις και τα κείμενα της πρωτόγνωρης απόλυσης, δίχως αποζημίωση, της επί 32 χρόνια υπαλλήλου και πρώην Υποδιευθύντριας, επειδή προστάτευε τα συμφέροντα του Συνεταιρισμού.
20. Τις μηνύσεις και αγωγή κατά της Προέδρου του Σωματείου των Εργαζόμενων στο Συνεταιρισμό, για 10ετίες Εκπροσώπου τους στο ΔΣ ΠΣΥΠ και κατά της πρώην Υποδιευθύντριας, ως αντεκδίκηση και εκφοβισμό επειδή υποστηρίζουν τα συμφέροντα Συνεταιρισμού-Συνεταίρων-Εργαζόμενων.

Κ.ΑΝ.ΟΡ.Α.Σ. ΠΣΥΠ/ΔΕΗ


Δεν υπάρχουν σχόλια: