DEH

DEH

Σάββατο 27 Ιουνίου 2015

Χειροπέδες σε 62χρονο που είχε ρημάξει τα ρολόγια της ΔΕΗ στα Μεσόγεια

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ
Στα χέρια της αστυνομίας έπεσε πρώτες πρωινές ώρες της περασμένης Δευτέρας στα Καλύβια, ένας 62χρονος Έλληνας ο οποίος πιάστηκε επ’ αυτοφώρω να διαπράττει κλοπή προστατευτικών θυρών αλουμινίου (πάνελ), εξωτερικών μετρητών της ΔΕΗ, από οικίες στην περιοχή.
Μετά από έρευνα που πραγματοποίησε η ανωτέρω Υπηρεσία, εξακριβώθηκε ότι από τον Οκτώβριο του 2014, ο 62χρονος εντόπιζε στην ευρύτερη περιοχή των Μεσογείων, οικίες και καταστήματα που διέθεταν εξωτερικά, προστατευτικά κυτία αλουμινίου για τους μετρητές-ρολόγια της Δ.Ε.Η. και προέβαινε στην αφαίρεση των θυρών των κυτίων (πάνελ), τις οποίες στη συνέχεια πωλούσε.
Μέχρι στιγμής έχει εξακριβωθεί ότι έχει διαπράξει 56 κλοπές, ενώ ερευνάται η συμμετοχή του και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις. Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο αυτοκίνητο του συλληφθέντα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
- Εννέα προστατευτικές θύρες αλουμινίου διαφόρων μεγεθών.
- Πλήθος διαρρηκτικών εργαλείων.
- Δύο κινητά τηλέφωνα.
Ο συλληφθείς, με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών ο οποίος τον παρέπεμψε για κύρια ανάκριση σε Ειδικό Ανακριτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: