DEH

DEH

Παρασκευή 12 Ιουνίου 2015

Συνδικαλιστές της ΔΕΗ στην Κρήτη, για τα «καυτά» προβληματα της Επιχείρησης

Με στόχο την οριοθέτηση του τρόπου με τον οποίο η ΔΕΗ θα εξακολουθήσει να έχει τον κυρίαρχο ρόλο που κατέχει ως σήμερα, στελέχη της Επιχείρησης βρίσκονται στην Κρήτη.
Συγκεκριμένα τα προεδρεία της ΓΕΝΟΠ/ ΔΕΗ και της ΕΤΕ/ΔΕΗ έχουν έρθει από χθες στην Κρήτη, για να ενημερώσουν τους εργαζόμενους στις εταιρίες του ομίλου ΔΕΗ για τα τρέχοντα θέματα που τους απασχολούν όπως: το θεσμικό πλαίσιο, οι συλλογικές συμβάσεις, οι προσλήψεις και γενικότερα η πορεία των εταιρειών του ομίλου.
Στο περιθώριο των συναντήσεων που έγιναν τα στελέχη συναντήθηκαν και με τον κ. Κώστα Καμπανό, πρώην αντιδήμαρχο και παλιό συνδικαλιστικό μέλος της ΔΕΗ σε τοπικό επίπεδο, στη διάρκεια της οποίας είναι βέβαιο πως τέθηκε και το ζήτημα της συνεργασίας της ΔΕΗ με τους δήμους, αλλά και τους εναλλακτικούς παρόχους, συζητώντας για τη μεγάλη καθυστέρηση απόδοσης ανταποδοτικών τελών που εισπράττονται με τους λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος, το ύψος της προμήθειας που καταβάλλουν οι δήμοι, το τιμολόγιο χρέωσης του ρεύματος που καταναλώνουν και άλλα, μιας και η άποψη του κ. Καμπανού λόγω των θέσεων που κατείχε, θεωρείται χρήσιμη
Σημειώνεται ότι τα προεδρεία επισκέφθηκαν τον ΑΗΣ ΛΙΝΟΠΕΡΑΜΑΤΩΝ, τον ΑΗΣ ΑΘΕΡΙΝΟΛΑΚΟΥ, την Περιοχή Ηρακλείου και Ρεθύμνης, ενώ αύριο θα ολοκληρώσουν την περιοδεία με ενημέρωση στον ΑΗΣ ΧΑΝΊΩΝ και την Περιοχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: